Sol Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Szczebel i okolice w niedzielę, chyba że mnie znowu wywieje na wschód.
Peter1990 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Spróbuje przybyć,ale to nie jest pewne na 100 %.
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Bartek, zatem daj cynk (!) jak będziesz ruszał. :-)
RudaMarylka Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Proszę się nie zdziwić, jeśli będę miała obsuwkę. Mam mały problem z bikem.
lukas85 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 ja bym sie pisał sobota/niedziela puki pogoda dopisuje. Dziś na 17:30 jakaś ustawka?? Ludzie czy wy nie pracujecie nigdzie, nie uczycie się?? . Też bym pojechał, ale kibluję w pracy do 18:00....
Sol Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Fajnie nie? Ja zanim się wytarabanię z roboty i ułożę potwory spać to już wybija 20 albo 21. Ale nie narzekam - nocne treningi są fajne. Uk, dam znać, ale uprzedzam lojalnie, że start może być wcześnie więc nie pij za dużo w sobotę
Peter1990 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Niestety mnie nie będzie . Bym musiał już wyjeżdżać, jeszcze nie napompowałem opon heh nie nasmarowałem łańcucha więc się nie pojawię.Za tydzień jak będziecie też gdzie jechali to dajcie znać nawet w tygodniu
Adam LSTR Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Ponawiam pytanie czy ktoś w TĄ sobotę wpadnie o 20 na rondo Starzyńskiego? Nocny rower tempo lajtowe.
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Bartek, możemy razem się napić to przynajmniej tempo będzie wyrównane.
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Adam, ja wolałbym kampinos zaatakować, a jeśli nie wypali to pojadę na ten wieczorek
gromix007 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 W sobote o 10.30 spotykamy sie w Truskawiu(Parking)i ruszamy na szczebel(KPN,Górki-niebieski szlak)jak macie ochote to zapraszam na wspólna jazdę
gromix007 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Wysłałem wiadomosc do swoich znajomych,częsc osób mi potwierdziła przybycie ale zobaczymy jak będzie.Obserwuje wpisy na tym forum i postanowiłem sam coś zaproponowac.Jeżeli masz ochotę to zapraszam,mozesz tez porozmawiac ze znajomymi z tego forum bo ja nikogo nie znam.A jak będziemy tylko we dwóch to tez polecimy na szczebel,dla mnie niema problemu,pozdrawiam
iksC Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Planujecie może Panowie, jakiś energiczny przejazd z minimalną ilością przerw ?
RudaMarylka Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Taka mnie naszła nonszalancka myśl: jazda na rowerze jest jak seks - jak człowiek zbyt dużo przerywa, to szybko stygnie
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Artur, ja będę jechał na ile mnie stać, ale nie zamierzam wrócić do domu jak trup . Marylka mam nadzieję, że to nie jakieś propozycje
Sol Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Taka mnie naszła nonszalancka myśl: jazda na rowerze jest jak seks - jak człowiek zbyt dużo przerywa, to szybko stygnie Gorzej jak się pospieszy i za szybko skończy . BTW, od kiedy nonszalancki znaczy włochaty?
iksC Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Ja myślę, że te dwie sprawy nie są jednak tak podobne jak mówisz: np. na rowerze toleruję jazdę z dwoma pedałami lukas85- nie szkodzi, raczej się nie stawię. Wieczorem jeszcze obowiązki społeczno-kulturalne więc w ramach krótkiego wypadu pojadę co najwyżej z szosowcami na rondo. A co do Twoich domysłów to słyszałeś żadna propozycja tylko przemyślenia filozoficzno-egzystencjalne (jeśli się mylę, a Ty masz rację to Ruda mnie poprawi:) )
lukas85 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Szczebel to taki, jak na kampinos kawałek prawdziwego xc, w drugiej częsci kampinosu za Roztoką.
RudaMarylka Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Gorzej jak się pospieszy i za szybko skończy . BTW, od kiedy nonszalancki znaczy włochaty? Uchm - widzę tutaj wyższą szkołę jazdy - na włochatościach się ktoś rozkminia Lukas, potwierdzasz powiedzenie o facetach... coś tam o głowach dwóch i myśleniu nie tą, co trzeba ... albo ktoś musi Cię po prostu w tym Kampinosie zajechać
Dukezpol Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 siema, ja tu nowy. Ta ustawka za godzine w Truskawiu aktualna? Bede na pomaranczowym Ninerze jakby co Doc
iksC Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Wróciłem jakieś 1/2h temu z RB - sie działo Napiszcie coś o swoich zmaganiach w KPN, może eksplorowaliście nowe tereny , a może jakieś sympatyczne tempo lub wycisk na górkach ? Ile osób się upadlało :?)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.