Lazapius Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Świetny dzień! Trip distance - 92.43km. Max speed - 52.90km/h. Dwa rekordy jednego dnia
Mod Team bogus Napisano 5 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2009 No więc tak: - przyszła rama Accent El Nino, sztyca Accent SP-408, zacisk sztycy Accent Lite, - zamówiłem korbę Deore i klamki Avid SD7. na razie tyle, w przyszłym tygodniu będzie składanko. Potem tylko posezonowy zakup rękawiczek i butów SPD i to będzie koniec wydatków na ten sezon.
gabrys128 Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Zrobiłem miejsce w szafce na moje rowerowe sprzęty ;] i kupiłem sobie sakwe pod siodłową ;]
kantele Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 kupiłam Lopesa i Friela na razie zabrałam się za Lopesa. Friel chyba jest trochę za bardzo zaawansowany jak na moje warunki haha
fotobiker Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 ostatnie 2 dni z TdP 2 miejsce w mini tdp w lublinie i 4 w rzeszowie,zbieranie bidonów oraz autografów
Mod Team bogus Napisano 6 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2009 Przed chwilą dostałem korbę i klamki. Już wszystko mam, teraz tylko czas na składanie by się przydał.
Kubusiowa Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Wczoraj po pracy 65km na wyprostowanie kości powrót pociągiem wieczorkiem w Brzeźnie nad morzem atakują muszki droga rowerowa w Przejazdowie w stronę Gdańska kończy się wysokim krawężnikiem, zaś na przejściu ze światłami podobna sytuacja tyle że trudno tam wyrobić zakręt bo przeszkadza słup świetlny a obniżony chodnik jest dla pieszych, a dla rowerów już zapomnieli... Kto to projektował?
rockrider Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Kupno i wymiana sterów na łożyskach maszynowych. Tour de Polonge i na koniec dnia 37km ze średnią 28km/h
Tomek9999 Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 140 km Głuszyca - Bielany Wrocławskie - Głuszyca
Adik Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 140 km Głuszyca - Bielany Wrocławskie - Głuszyca Respect Ile godzin ta wyprawa pochłonęła?
Tomek9999 Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Sama jazda trwała 6,5h, jest dużo lepiej w porównaniu z tamtym rokiem bo nie błądziłem po Świdnicy i jechałem dużo szybciej. W tamtym roku identyczna trasa plus 10 km błądzenia trwała 8h. Podczas jazdy drogami krajowymi trzeba trzymać się krawędzi jezdni i uważać na wyprzedzające TIR-y, inaczej można stworzyć niezły korek.
exist Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Wycieczka w okolice Torunia, 60 km. Kolega 5 km od miasta złapał kapcia, a jeszcze 500 m wczesniej mówił - "Co by było gdybym złapał flaka" WYKRAKAŁ! x D Na szczeście było nas dwóch, mieliśmy 2 dychy i niedaleko był Carefour.
Mod Team Odi Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2009 Od tygodnia się urlopuję Zaliczyłem już VW Manię - jeden z największych zlotów VW (ponad 1200 samochodów). Na zlot zabrałem też swoje małe zabaweczki VW. A wczoraj wróciłem z 4 dniowego wypadu do Szklarskiej Udało się moim pełnoletnim niskopodłogowcem z rowerami na dachu dojechać i wrócić bez przygód (czas jazdy 7-8h) Góry wymęczyły nas strasznie. Mimo niezłej kondycji... cholera ile można kręcić pod górę?
wojtekkrakow Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Byłem na Skrzycznym (1257mnpm) i mam taaaaaakiego banana na gębie . Wjechałem sam 95%, 5% trzeba było podprowadzić rowerek, acz z postojami. No i zjechałem też sam , no poezja te Beskidy powiadam Wam, poezja!
Mod Team bogus Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzisiaj nic z racji braku sprzętu, ale włożyłem zaciski do kół. Również zrobiłem nową rozpiskę, czyli jak będzie prezentował się rower po modyfikacjach częściowo nieplanowanych.
Phil Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Zrobiłem dużo kilometrów po mieście, trochę kilometrów po plaży i bardzo dużo kilometrów po lesie jeżdżąc w te i z powrotem po górkach na pełnym gazie. Niestety cały rower mam tak zapiaszczony, że jutro będę musiał łańcuch rozruszać dłutem ^^
rockrider Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Zamieniłem się z kolegą za amorki (na razie na próbe) 7km na testowanie, ale jutro będzie więcej
Gagarin40i4 Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja wstałem rano pojechałem na działke pozrywac ogórki jakies 4km w obie strony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.