Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pogoda świetna, ale dzień pracujący więc tylko 13km... ale założyłem nowy licznik i zacisk pod siodło. W pracy odgruzowałęm przedniego XT bo był tak zasolony że tylko nogą schodził na mniejsze blaty ;)

Napisano

witam, dziś po 'dłuższej' -5cio dniowej przerwie 21km z pracy lekko na około;)

odgruzowałęm przedniego XT bo był tak zasolony że tylko nogą schodził na mniejsze blaty :)

to i tak dobrze, bo moja alivio umarła jakoś w grudniu i nie pomogło nic,młotek, smarowanie, rozebranie na el. pierwsze - ustawiona w pozycji środkowej i tak sobie tkwi nawet bez linki:D pozdrower

Napisano

dostałam w prezencie Garmin Forerunner 305 :( co prawda bardziej to miało być do biegania niż do jazdy ale uchwyt do roweru na Garmina też dostałam więc się przyda :)

Napisano

Do pracy rowerkiem i z powrotem. A w pracy? Przyszła pierwsza dostawa Kellys 2010, jak to Kellys:P Skręciłem kilka rowerków. Tak na marginesie, wiecie jaka ładna jest przednia przerzutka SIS na ten rok?;)

Napisano

dziś sobie pykłem 40km a co;]po pracy mi się nudziło;)pozdrower

przed momentem zapadła decyzja że razem z kolegą Thrawn'em lecimy na fraszkę do Myśliborza, decyzja prawie spontan:D pozdro

• Mod Team
Napisano

Odebrałem części, założyłem do roweru i wyregulowałem.

Pierwsze wrażenie pozytywne.

Jutro mam nadzieję że będę miał okazję obudzić rower z zimowego snu.

Napisano

Widzę, że coraz więcej ludzi zaczyna zaglądać na forum w związku z topniejącymi powoli śniegami:)Fajnie.

U mnie dziś skręcone bloki do butów i nowe pedały spd:) Jutro 6 stopni ponoć więc i zapewne też mała przejażdżka testowa zakończona wizytą na myjce BP bo rower niedługo będzie wieziony autem:]

Napisano

Pierwsza jazda w spd:) wypas:) tylko szkoda ze nie moglem dzis wiecej pojezdzic. Moze jutro sie uda:) No i male zdziwko-nie wiedziałem że jednak będzie aż tak odczuwalny luz na boki

Napisano

Wróciłem z sklepu na nowym rowerze :P:D Wyciągnąłem sztyce z siodłem do góry bo była zbyt nisko. I założyłem swoje światła do niego teraz wygląda cacy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...