Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Htc DEsire HD. Bardzo dobry telefon dla szukających zabawy i wszelkiego rodzaju rozrywki. Głośna myzyka (na rower w sam raz, bo nic nie zagłusza)

Napisano

A ja mam nokie n97 plusami w niej jest świetna klawiatura qwerty, pamięć wbudowana 32 gb i darmowa nawigacja. Ale że telefonik już stary planuję go wymienić na coś z androidem, czekam aż wyjdzie jakiś ciekawy Samsung z klawiaturą qwerty.

Napisano

Moja zabawka z kolei to HTC HD2, chyba nie trzeba nikomu przedstawiac. Był moim wymarzonym telefonem i sie udało :) urzytkuje go jakos od 9 miesiecy i jest mega, wszystko czego dusza zaprawgnie od telefonu/smartfonu i właśnie z niego piszę ten post. Pozdrower

Napisano

Nokia E 52. Użytkuję od grudnia 2009, telefon fajny pod względem opcji i obsługi ale mimo wszystko nikomu nie polecam. Wiecznie zepsuty!

Napisano

Mam Nokie 5800 XM, ale bateria jest fatalna, raptem 8 godz korzystania ze Sports Tracker'a i koniec.

Napisano

Obejrzysz 2 filmy po ok 1,5 godz i smartfon się wyłącza.

Ale coś mi mówi, że będzie się nim dobrze otwierało piwo.

Napisano

Agressiva, zgadzam się co do fajności Desire :) Aczkolwiek, jako były użytkownik Iphone zauważam parę jego wad, szczególnie wyświetlacza. Jednak nie wróciłbym do jabłka... Ryzykować to, że znów budzik nie zadzwoni...

P.

Napisano

Ja posiadałem SE C510 i niestety odradzam 2 razy zepsuł się sam od siebie, przestały działać klawisze itd, teraz 2 -gi raz poszedł do serwisu obecnie używam starej Nokii 2600.

Napisano

Mialem e52 przez 3 dni i ja odeslalem, Nokie nie maja u mnie zasiegu, wiec kupilem SE x8, jestem zadowolony bo android daje duzo mozliwosci, zastanawialem sie nad htc wildfire, jednak sentyment do SE zwyciezyl i juz chyba pozostanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...