1415chris Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 Moj comp (firefox) pokazuje zamiast obrazka miniature zdjecia !!!!?, zastanawiam sie czy to tylko problem mojego compa czy cos nie halo na forum???? pozdrawiam
Ecia Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 Miniaturę jakiego zdjęcia? U mnie np. - również w FF - wyświetlają się normalne emotikony. Ten z twojego postu - jako mordka w ciemnych okularkach (czyli tak, jak powinno być).
Kathar Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 Ecia wcześniej się nie wyświetliło. Był nawias i literka B. Teraz już działa
1415chris Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Napisano 18 Grudnia 2008 Wyglada ze to moj problem, jak u was wyswietla sie 'buzka' to na moim compie w kazdym miejscu gdzie ta 'buzka' jest uzyta wyswietala sie miniatura zdjecia, zeby byla jasnosc o co mi chodzi zrobilem zdjecie tego co mi sie wyswietla http://img525.imageshack.us/img525/8442/18122008200qh0.jpg troche ten gosciu, jak sadze, jest troche irytujacy nie mialbym nic przeciwko ktorejs z ''kobiet na rowerze'' pozdrawiam
Ecia Napisano 18 Grudnia 2008 Napisano 18 Grudnia 2008 Faktycznie . Nie mam pojęcia, co to za kleks - zgłaszam do rozpatrzenia przez obsługę forum. Może wspólnie coś ustalimy
1415chris Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Napisano 19 Grudnia 2008 Jak na razie nic nie pozostaje tylko zyc z tym czyms ....oooo, podglad postu i morda w okularach powrocila, wyglada ze problem rozwiazany . Ale tak poza tym to jestem ciekawy co to bylo? pozdrawiam
Root Admin Mieciu Napisano 19 Grudnia 2008 Root Admin Napisano 19 Grudnia 2008 pamięć przeglądarki a raczej coś, co się nazywa temporary internet files w IE. Prawdopodobnie zdjęcie miało taką samą nazwę jak emotka i przeglądarce się coś pokiełbasiło
Miecho87 Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 Ja mam w Firefoxie podobne jazdy na wielu stronach i z wieloma rzeczami, np. tu na forum zamiast gwiazdek pod nazwą użytkownika przy poście jest któraś z emotek czy inny obrazek. Czasem CSSy nie wchodzą i strona wygląda "tekstowo", czasem zamiast wybranej strony włącza się cache z poprzednio odwiedzanej. Powiedziałbym, że taki "urok" FF i pewnych konfiguracji softu na kompie. Swoją drogą to czasem na to nawet czyszczenie cache'u i innych tempów nie pomaga.
1415chris Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Napisano 19 Grudnia 2008 IE nie uzywam prawie wcale a jak to robie to czyszcze wszystko co sie da. To sie FF kielbasi i tu musze troche pozamiatac.... Zgodze sie z Miecho87 FF chyba lubi takie akcje, jak do tej pory nie mialem zadnego problemu ze strona forum ale jak widac dla FF nie ma ''swietosci''
c1ach Napisano 20 Grudnia 2008 Napisano 20 Grudnia 2008 A ja siedzę sobie w Operze i się z was śmieję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.