Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym nas nazwał "adrenalinowcy" :down:

Dobrze, że udało się to cholerstwo przeczekać bobym musiała zanocować na trasie

Była jeszce opcja - poderżnięcie gardła, zatłuczenie pompką od amora :P

Napisano
hardkor to byl dla mnie na koniec jak ladowalem w siebie kolejne batony a wskaznik baterii dalej sie palil na czerwono :)

cyborgowi padla bateria hehe

nawet cyborg czasem wysiada ;) , poza tym może popsuł ci się wskaźnik

Napisano

No tak, Ivan dawał z siebie bardzo wiele, ty zresztą też ostro podjeżdżałeś, z drugiej strony miałeś niezłego pecha, zaliczyłeś chyba najwięcej gleb na kamienie ;)

Napisano
:D mi sie wydaje ze najwieksze rozczarowanie to moment gdy uslyszalem swoj nick podczas losowania nagrod(pulsometr ktorego do dzis nie rozkminilem do konca) :):):D hahah ja do dzis z podziwu wyjsc nie moge nigdy nic nie wygralem :D:P:P hahahhahaha
  • Mod Team
Napisano

A mnie zniszczyl tekst prawdopodbnie kogos z mojej ekipy w piwnicy przy kielbasce...

- bla bla bla jakaś gadka...

- jest keczup ?

- a który to keczup ... ?

:) :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Napisano
A mnie zniszczyl tekst prawdopodbnie kogos z mojej ekipy w piwnicy przy kielbasce...

- bla bla bla jakaś gadka...

- jest keczup ?

- a który to keczup ... ?

;):) :) :):icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

To nie śmieszne xD

Napisano

tobo bardziej krwistym :P

Ja tylko żałuje jednego ;-) Że nie przejechałem się na białym 29nerze kolegi który de facto proponował przejażdżkę :D

Napisano

kiera jak i obręcz winna wylądować w specjalnym miejscu na ścianie koło pamiątki z I komunii świętej :unsure:

Napisano

Got3n, a wiesz że miałem Cie poprosić o rundkę na Twojej machinie. Ostatecznie z głowy mi to wypadło :( W każdym razie niesamowicie mi się spodobała. I jak to mawiają, co się odwlecze... ;)

Napisano

ja byłem bardzo zainteresowany kilkoma rowerumi: cannonem ze względu na siodło tune, drugim cannonem ze względu na lyrika, ninerami - szczególnie superiorem, iron horse'm ze względu na to samo zawieszenie co moj rower; takze canyonem, blurem (nabardziej mnie interesowało czy wyczuwalna jest jego niższa od mojego masa o paredziesiąt dekagramów ;) ). powody rezygnacji były dwa: bardzo kiepska pogoda, szczególnie w sobotę, no i kompletne zajechanie się które mnie zupełnie nie motywowało do jakichkolwiek testów...

Napisano
kiera jak i obręcz winna wylądować w specjalnym miejscu na ścianie koło pamiątki z I komunii świętej :(

... i zdjęcia Anioła Stróża ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...