Kubusiowa Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 ja mam zapas baterii paluszków z promocji bo dostałam od przedstawiciela jak pracowałam na bateriach... mogę przywieść kilka jak są potrzebne, a mi się zrobi więcej miejsca w domu Bo już rodzice powiedzieli że mają dość prezentów w formie baterii
mogilniak Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 A ja mam takie nietypowe pytanie... kto z forumowiczów wybierających się na zlot jest jednocześnie bikestatowiczem na bikestats.pl?? NA pewno Sebekfireman Siwy-Zgr widziałem Inferka Patryka i Micia22 ... Ktoś jeszcze??
bartek_1990 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Też jestem na BS A tak przy okazji, to orientuje się ktoś, jak daleko jest ze schroniska do Czech, żeby po "lentylki" wyskoczyć
Nawrotek Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 bliziusio - jak chcecie to po zlate bazanty mozna skoczyć
bartek_1990 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Tam zaraz po bazanty To rozumiem, ze zgadzasz sie na role przewodnika do Czech
Nawrotek Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Spirytus mają po 20 zł za 0,5L Kochane Czechy
mogilniak Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Chyba trzeba grubszy portfel i znacznie większy plecak na ten zlot wziąc by z Czech się zabrac Ale czy różnice w cenach są tak dobre jak jeszcze pięc lat temu??
Nawrotek Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 tanio whoy jest tam Obiad jakieś 12 zł i się naszamiesz nieźle. Ino opyla się jedynie w KC płacić
lukashs Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 o której w piątek wybieracie się na night ride ? bo ja z Gliwic razem z ejpokiem wyruszam dopiero koło godziny 19 w piątek...
arek_wro Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Tym, ktorym marzy sie nocny zjazd nartostrada z Wlk Sowy polecam, zeby na poniedzialek po zlocie zrobili sobie juz rezerwacje u dobrego chirurga szczekowego
sebekfireman Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Spóźnialscy zostaną na największych salach Zawsze wiedziałem że "kto późno przychodzi ten najlepiej na tym wychodzi" Na największych salach będzie zapewne najbardziej wesoło
Ecia Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Właśnie przed chwilą dzwoniliśmy do Orła - do 14:00 w piątek wszystko zarezerwowane, jeśli ktoś nie zrobił sobie wcześniej rezerwacji na noc z czwartku na piątek, nie ma w zasadzie po co tam jechać (chyba, żeby przesiedzieć do 14:00 w barze ). Ergo: wycieczkę piątkową wypada zaplanować po 14:00.
bartek_1990 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 To może w piątek po południu do Czech się kopsniemy?
MarcinGoluch Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Napisano 2 Czerwca 2009 Eciu i tak też zrobimy, że wrzuci się graty na pokoje i lecimy w teren. Pokoje się pomału wypełniają: Piętro I Nr pok. Ilość łóżek Kto 102 -0 ......................................................... 103 -3 ......................................................... 104 -2 Cann! + Kasia 105 -3 Bartmanin, Mogliniak, Damian24, 106 -4 ........................................................ 107 -4 ......................................................... 108 -3 Gerus, SEL, Zabiel 109 -2 ......................................................... 110 -3 bartek_1990, ejpok, lukashs(czekam na wpłatę) 111 -2M Jergus&Malwina 112 -2 Gevera + Robert RAZEM: 28 Piętro II Nr pok. Ilość łóżek Kto 201 -6 MarcinGoluch, Tobo, Qba66, Szoppers, Dejot, IvanMTB 202 -4 Inferek , Nawrotek, Mikoś, Wax 203 -4 Jarekwer, Jacek84, Miciu 22 204 -6 .......................................................... 205 -2M Ecia + Książę Małżonek 206 -3 MaciejTCA, Paweł K, Piotr K. 207 -3 Ukasz, Kierownik, Miciu22 208 -2M Knutt + Ewa 209 -5 Cybuch, Shaki, Grzegorz S, Łukasz B., Mateusz M. 210 -5 Agenciara, Kubusiowa, Sebekfireman, Xanagaz, Kumpel X RAZEM: 40 Sale duże ? wysoki parter A-12 miejsc B- 8 miejsc (sala przechodnia) RAZEM: 20 ŁĄCZNIE: 88
Ukasz Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 dzis pogoda marzenie stąd posmigałem trochę po lesach między Świdnicą - Wałbrzychem kotów wielkich nie było tylko "wsiowe" ja tu tylko 2 lata temu z kumplem naciąłem się na wilki (tak 10m za nami wylazły na szlak) nad Zagórzem, potwierdziłem to u Strażaków w Świdnicy, czasem pojedyńcze sztuki się tu zapuszają mają zgłoszenia o nadgrzionych kurkach itp... na zjeździe przycieliśmy i jakoś się udało takie spotkania sa mobilizujące ...
agenciara Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 głupie pytanie, ale do kiedy mamy rezerwację? przebić się przez tę tonę stron byłoby cieżko... ja zostaję do poniedziałek w schronisku, będzie jeszcze ktoś tak długo?
dejot Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Spirytus mają po 20 zł za 0,5L Kochane Czechy Eeee to taniej jest w akademikach Może nocna wyprawa do nocnego w Czechach ?
KAZUMI Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Na pewno ja z Ivanem zostajemy do poniedziałku. O po 7 rano mamy pociąg z Wałbrzycha
cann Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 DLA WSZYSTKICH "ALKOHOLIKOW"takich jak ja ;p;p heheh zaopatrzcie sie we wlasny polski alkohol gdyz, - nie znam dokladnie przejsc granicznych(bylych juz, ale chodzi mi o sklepy czeskie na tych przejsciach;p) w tamtych okolicach ale raczej wycieczka do czech nawet autem nie bedzie latwa chocby czasowo! wiem i to juz na pewno z wlasnego doswiadczenia:P ze wyjazd po alkohol do czech jest w ogole bezsensownym rozwiazaniem;p;p a z dwoch prostych przyczyn : piwo czeskie to typowy "sikacz" pijesz pijesz i jedyne co masz po nim to wydeptana sciezke do kibelka(nie bede juz wspominal o smaku bo to kwestia gustu, ale jest dobre czeskie piwo ale koszt przekroczy sporo koszt tyskiego, przekroczy gdyz korona czeska stoi wysoko a towary te wlasnie lepsze cenowo podobnie) ;p;p a dwa to Nawrotku masz racje ze te spirytusy sa w takich cenach ale czy TY je piles?? ja znam a wlasciwie znalem wielu w mojej miescinie ktorzy pili ten spirytus w nadmiarze i na dobre im to nie wyszlo leza teraz 3 m pod ziemia i mowie powaznie !!!!hehehe dodatkowym argumentem na NIE na ten czeski alkohol jest moj przyklad- z reguly nigdy nie wymiotuje po alkoholu taki dziwny mam organizm:P ze nawet kiedys wlozylem sobie pol reki w gardlo i nic blokada a to co sie ze mna dzieje po tym czeskim spirycie i w ogole po czeskiej wodce to jest masakra:P:P czesi maja - dobre w miare tanie i roznorodne odmiany whiski ale i tak sie rozpisalem wiec nie bede juz biadolil do zobacvzenia w piatek i jak ktos jednak bedzie chetny na czeski alkohol to sluze pomoca mieszkam 6 km. od granicy czeskie piwo jedzenie imprezy wodke i holki(laski):P znam od podszewki hehe :P:P
arroyo Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 W pracy tak mi wyszło, że niestety nie jestem w stanie przybyć na zlot, eh...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2009 Kłaniam, Wszystko bene panie Orgu ale żeś mnie pan wykopsał Podporę Moralna i Wsparcie Ogniowe z jednego pokoju czyli kol. KAZUMIEGO. Jak on bez Prezia przeżyje a jak Prezio bez niego?????? OSTRO! I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.