Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam zapas baterii paluszków z promocji bo dostałam od przedstawiciela jak pracowałam na bateriach... mogę przywieść kilka jak są potrzebne, a mi się zrobi więcej miejsca w domu :D Bo już rodzice powiedzieli że mają dość prezentów w formie baterii :P

Napisano

Chyba trzeba grubszy portfel i znacznie większy plecak na ten zlot wziąc by z Czech się zabrac :) Ale czy różnice w cenach są tak dobre jak jeszcze pięc lat temu??

Napisano

o której w piątek wybieracie się na night ride ?;) bo ja z Gliwic razem z ejpokiem wyruszam dopiero koło godziny 19 w piątek...

Napisano

Właśnie przed chwilą dzwoniliśmy do Orła - do 14:00 w piątek wszystko zarezerwowane, jeśli ktoś nie zrobił sobie wcześniej rezerwacji na noc z czwartku na piątek, nie ma w zasadzie po co tam jechać (chyba, żeby przesiedzieć do 14:00 w barze ;) ).

Ergo: wycieczkę piątkową wypada zaplanować po 14:00.

Napisano

Eciu i tak też zrobimy, że wrzuci się graty na pokoje i lecimy w teren.

Pokoje się pomału wypełniają:

Piętro I

Nr pok. Ilość łóżek Kto

102 -0 .........................................................

103 -3 .........................................................

104 -2 Cann! + Kasia

105 -3 Bartmanin, Mogliniak, Damian24,

106 -4 ........................................................

107 -4 .........................................................

108 -3 Gerus, SEL, Zabiel

109 -2 .........................................................

110 -3 bartek_1990, ejpok, lukashs(czekam na wpłatę)

111 -2M Jergus&Malwina

112 -2 Gevera + Robert

RAZEM: 28

Piętro II

Nr pok. Ilość łóżek Kto

201 -6 MarcinGoluch, Tobo, Qba66, Szoppers, Dejot, IvanMTB

202 -4 Inferek , Nawrotek, Mikoś, Wax

203 -4 Jarekwer, Jacek84, Miciu 22

204 -6 ..........................................................

205 -2M Ecia + Książę Małżonek

206 -3 MaciejTCA, Paweł K, Piotr K.

207 -3 Ukasz, Kierownik, Miciu22

208 -2M Knutt + Ewa

209 -5 Cybuch, Shaki, Grzegorz S, Łukasz B., Mateusz M.

210 -5 Agenciara, Kubusiowa, Sebekfireman, Xanagaz, Kumpel X

RAZEM: 40

Sale duże ? wysoki parter

A-12 miejsc

B- 8 miejsc (sala przechodnia)

RAZEM: 20

ŁĄCZNIE: 88

Napisano

dzis pogoda marzenie stąd posmigałem trochę po lesach między Świdnicą - Wałbrzychem kotów wielkich nie było tylko "wsiowe"

ja tu tylko 2 lata temu z kumplem naciąłem się na wilki (tak 10m za nami wylazły na szlak) nad Zagórzem, potwierdziłem to u Strażaków w Świdnicy, czasem pojedyńcze sztuki się tu zapuszają :) mają zgłoszenia o nadgrzionych kurkach itp...

na zjeździe przycieliśmy i jakoś się udało :)

takie spotkania sa mobilizujące ...

Napisano

głupie pytanie, ale do kiedy mamy rezerwację? przebić się przez tę tonę stron byłoby cieżko...

ja zostaję do poniedziałek w schronisku, będzie jeszcze ktoś tak długo?

Napisano
:) DLA WSZYSTKICH "ALKOHOLIKOW"takich jak ja ;p;p heheh zaopatrzcie sie we wlasny polski alkohol gdyz, - nie znam dokladnie przejsc granicznych(bylych juz, ale chodzi mi o sklepy czeskie na tych przejsciach;p) w tamtych okolicach ale raczej wycieczka do czech nawet autem nie bedzie latwa chocby czasowo! wiem i to juz na pewno z wlasnego doswiadczenia:P ze wyjazd po alkohol do czech jest w ogole bezsensownym rozwiazaniem;p;p a z dwoch prostych przyczyn : piwo czeskie to typowy "sikacz" pijesz pijesz i jedyne co masz po nim to wydeptana sciezke do kibelka(nie bede juz wspominal o smaku bo to kwestia gustu, ale jest dobre czeskie piwo ale koszt przekroczy sporo koszt tyskiego, przekroczy gdyz korona czeska stoi wysoko a towary te wlasnie lepsze cenowo podobnie) ;p;p a dwa to Nawrotku masz racje ze te spirytusy sa w takich cenach ale czy TY je piles?? ja znam a wlasciwie znalem wielu w mojej miescinie ktorzy pili ten spirytus w nadmiarze i na dobre im to nie wyszlo leza teraz 3 m pod ziemia i mowie powaznie !!!!hehehe dodatkowym argumentem na NIE na ten czeski alkohol jest moj przyklad- z reguly nigdy nie wymiotuje po alkoholu taki dziwny mam organizm:P ze nawet kiedys wlozylem sobie pol reki w gardlo i nic blokada a to co sie ze mna dzieje po tym czeskim spirycie i w ogole po czeskiej wodce to jest masakra:P:P czesi maja - dobre w miare tanie i roznorodne odmiany whiski ale i tak sie rozpisalem wiec nie bede juz biadolil do zobacvzenia w piatek i jak ktos jednak bedzie chetny na czeski alkohol to sluze pomoca mieszkam 6 km. od granicy czeskie piwo jedzenie imprezy wodke i holki(laski):P:P znam od podszewki hehe :):P:P:P
  • Mod Team
Napisano

Kłaniam,

Wszystko bene panie Orgu ale żeś mnie pan wykopsał Podporę Moralna i Wsparcie Ogniowe z jednego pokoju czyli kol. KAZUMIEGO. Jak on bez Prezia przeżyje a jak Prezio bez niego??????

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...