MarcinGoluch Napisano 4 Maja 2009 Autor Napisano 4 Maja 2009 Czy szanowni Państwo mają już plany kto, z kim, czym i o której się pojawi? Ułatwi nam to zorganizowanie łatwiejszego przejazdu do schroniska.
Kosu85 Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Jeśli pogoda i czas dopiszą to też pojawię się w piątek wieczorem własnym dwukołowcem
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Maja 2009 Mod Team Napisano 4 Maja 2009 Klaniam, Piatek rano na skrzydlach PKP... OSTRO! I.
Sel Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Dla tych którzy zamawiają koszulki, nie wydaje się wam że S=M, L=M itd. ? ;-)
KAZUMI Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Klaniam,Piatek rano na skrzydlach PKP... OSTRO! I. Przybędę z Tym Panem
MarcinGoluch Napisano 5 Maja 2009 Autor Napisano 5 Maja 2009 Przypominam o możliwości zamawiana koszulek zlotowych ! ! ! Szczegóły http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=50554 Lista uzupełniana wraz z pokazaniem się wpłaty na koncie. Nick na koszulce dokładnie według pisowni w liście czyli pierwsza literka mała lub wielka, całość z wielkiej lub wszystko z małej. Pozdrawiam! Marcin
weberwrc Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 ja mam takie pytaniem zwiazane z tym iz nie moge jechac na zlot (strasznie żałuje ;/) : zeby (tak jak pisaliście wczesniej) nie wywolac lawiny rezygnacji przelac te pieniążki na koszulke forumową reszte doplace i bedzie git (chyba:)) co Wy na to ? P.S. naprawde chcialbym jechac na zlot ale sprawy zawodowe mi na to nie pozwalaja ;/
Sel Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Więc te zaliczki trochę mijają się z celem, zaliczka jest po to żeby w razie rezygnacji ktoś na tym nie stracił.
Jergus Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Trzy lub cztery osoby z Kalisza na skrzydlach PKP przybeda do walbrzycha w piatkowe popołudnie i spokojnym kobiecym tępem dojadą do schroniska
Szoppers Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Otooz chcialbym CHWALAC_SIE oznajmic iz na Zlocie bedzie "miekko" a nie OSTRO pojawie na rowerku z zawiasem z tylu wiec moze nadaze za Nawrotkiem, ktoory zapewne zeby zawstydzic reszte Towarzystwa, pojawi sie na full_sztywniaku do_zoba w czerwcu! MIEKKO!
Gevera Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 "na skrzydłach pkp" jaaaacy optymiści Nawrot na zjazdach porusza się jakby opory powietrza go nie dotyczyły, więc, Szoppers, golić łydy w myśl nieaktualnej zasady "gołe łydy są aerodynamiczne" a co do pojawienia się, to myślę nad czwartkiem a tak szczerze mówiąc, to najpierw musi się tu stawić Robert, który ma szkołę
Sel Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Przecież powszechnie wiadomo że w czerwcu w szkołach już się praktycznie nic nie robi ;-)
Nawrotek Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Nawrot na zlot na slickach przyjedzie Zobaczycie Ludzie gór na glebogryzarkach bójta się na zjazdach
Gevera Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 aha, dobrze Nawrotku, mam Ci przypominać jak zarzuciłeś kiedyś hasłem "jakbym miał Twoje opony, to bym podjechał", lansie? A na zjazdach to już ustalone, że prawa fizyki się Ciebie nie imają Sel, ja wiem, Ty to wiesz, ale Robert musi do szkółki chodzić, hahaha
Szoppers Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Sel'u otooz jestem w trakcie wiercenia sie na stolku (czyli czekam na zamowiona;) ramke Speca FSR XC czyli biedniejszego wujka Stumpjumpera.. jesli ktos z Was czytal moze nowego BB to od razu powiem ze ten test jest jakis kupiony na pewno ma duzo lepsza charakterystyke
MarcinGoluch Napisano 7 Maja 2009 Autor Napisano 7 Maja 2009 Ja ponownie pozwolę sobie przypomnieć o koszulkach. http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=50554 Lista się rozrasta ale nam nieco jeszcze brakuje do wstępnie założonych 50szt. Z tego co liczę na szybko deklaracji wpłat + info że przelewy poszły jest na ok 35-38szt. KTOŚ JESZCZE CHĘTNY ??? Pozdrawiam! Marcin
Sel Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Szoppers to oj będzie się działo :-) MarcinGoluch prawdopodobnie ja jeszcze jedną zamówię.
Robert Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Sel, ja wiem, Ty to wiesz, ale Robert musi do szkółki chodzić, hahaha Ja też to wiem, ale żeby się śmiać... Zobaczymy za rok jak będę miał wolne, a Ty sesję
Sel Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Ja też to wiem, ale żeby się śmiać... Zobaczymy za rok jak będę miał wolne, a Ty sesję Ale to było na moim przykładzie Rok temu rok szkolny skończyłem dokładnie pod koniec maja ;-) Hmm.. sesja a matura, pamiętaj że jeden egzamin parę razy można zdawać
Robert Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 U mnie aż tak łatwo i lekko z tym nie ma, co nie oznacza że będę próbował odpowiednio szybciej się zjawić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.