Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam takie pytaniem zwiazane z tym iz nie moge jechac na zlot (strasznie żałuje ;/) :

zeby (tak jak pisaliście wczesniej) nie wywolac lawiny rezygnacji przelac te pieniążki na koszulke forumową :) reszte doplace i bedzie git (chyba:))

co Wy na to ?

P.S.

naprawde chcialbym jechac na zlot ale sprawy zawodowe mi na to nie pozwalaja ;/

Napisano

Więc te zaliczki trochę mijają się z celem, zaliczka jest po to żeby w razie rezygnacji ktoś na tym nie stracił.

Napisano

Trzy lub cztery osoby z Kalisza na skrzydlach PKP przybeda do walbrzycha w piatkowe popołudnie i spokojnym kobiecym tępem dojadą do schroniska <_<

Napisano

Otooz chcialbym CHWALAC_SIE oznajmic iz na Zlocie bedzie "miekko" a nie OSTRO :D

pojawie na rowerku z zawiasem z tylu ;) wiec moze nadaze za Nawrotkiem, ktoory zapewne zeby zawstydzic reszte Towarzystwa, pojawi sie na full_sztywniaku ;)

do_zoba w czerwcu!

MIEKKO! :P

Napisano

"na skrzydłach pkp" jaaaacy optymiści :icon_wink:

Nawrot na zjazdach porusza się jakby opory powietrza go nie dotyczyły, więc, Szoppers, golić łydy w myśl nieaktualnej zasady "gołe łydy są aerodynamiczne" :icon_wink:

a co do pojawienia się, to myślę nad czwartkiem :angry2: a tak szczerze mówiąc, to najpierw musi się tu stawić Robert, który ma szkołę :)

Napisano

Przecież powszechnie wiadomo że w czerwcu w szkołach już się praktycznie nic nie robi ;-)

Napisano

aha, dobrze Nawrotku, mam Ci przypominać jak zarzuciłeś kiedyś hasłem "jakbym miał Twoje opony, to bym podjechał", lansie?

A na zjazdach to już ustalone, że prawa fizyki się Ciebie nie imają :whistling:

Sel, ja wiem, Ty to wiesz, ale Robert musi do szkółki chodzić, hahaha :icon_mrgreen:

Napisano

Sel'u otooz jestem w trakcie wiercenia sie na stolku (czyli czekam na zamowiona;) ramke Speca FSR XC :whistling: czyli biedniejszego wujka Stumpjumpera..

jesli ktos z Was czytal moze nowego BB to od razu powiem ze ten test jest jakis kupiony :icon_mrgreen: na pewno ma duzo lepsza charakterystyke :D

Napisano

Szoppers to oj będzie się działo :-)

MarcinGoluch prawdopodobnie ja jeszcze jedną zamówię.

Napisano
Sel, ja wiem, Ty to wiesz, ale Robert musi do szkółki chodzić, hahaha :D

Ja też to wiem, ale żeby się śmiać... Zobaczymy za rok jak będę miał wolne, a Ty sesję :P

Napisano
Ja też to wiem, ale żeby się śmiać... Zobaczymy za rok jak będę miał wolne, a Ty sesję :P

Ale to było na moim przykładzie :D Rok temu rok szkolny skończyłem dokładnie pod koniec maja ;-)

Hmm.. sesja a matura, pamiętaj że jeden egzamin parę razy można zdawać :P

Napisano

U mnie aż tak łatwo i lekko z tym nie ma, co nie oznacza że będę próbował odpowiednio szybciej się zjawić :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...