wawabiker Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Kawałek mojej trasy do pracy: Pozdrawiam, Marcin
Mod Team Pixon Napisano 2 Października 2008 Mod Team Napisano 2 Października 2008 Kamera została zamocowana na kierownicy ? Fajny widok, a tak swoją drogą to ładne tam macie korki :| Chociaż rozkopana łódź też miejscami dorównuje.
wawabiker Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 Kamera była umieszczona na kierownicy. Korek jak widać na końcu spowodowany remontem...
Xanagaz Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Korek? Byłeś w Mediolanie albo Turynie? W Polsce to mamy najwyżej kolejki
Pigipon Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 w paru miejscach myslalem ze sie nie zmiescisz fajny filmik, dalem maksymalne noty
cyklista Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Widać, że w ruchu miejskim czujesz się jak ryba w wodzie. Ja przejeżdżając między autami zawsze mam cykora, że ktoś nagle wystawi rękę albo otworzy drzwi...
ouzo Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 filmik ma 7:12, ile to jest kilometrow? MTB, czy szosowka?
wkamil Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Mam nadzieje, ze nikt z policji tego nie ogladal ;-)
Desperados Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Witam. Czy możesz mi podać tytuł utworu tego pierwszego co leci w filmiku? ps fajny filmik
amoniak Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 http://www.wrzuta.pl/film/gmC3E4eEtM/amoniak A tu mój filmik z przed 2 lat
ukaniex Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Jak na moje oko to szosówka :>. A korki jak korki. W stolicy to chleb powszedni albo się przyzwyczaisz albo nie będziesz wychodził na rower .
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Października 2008 Mod Team Napisano 3 Października 2008 Pomykałem radzymińską do pracy przez dobre 7 miesięcy i jedyne co mi się rzuca w oczy to fakt, że jakoś wolno jeździsz :] Odcinek Makro-Park Praski(Niedźwiadki) zajmował mi ok 14min rekordowo lekko poniżej 11min - kwestia świateł. No brawa za filmik, ale jak dla mnie jakoś bez życia taki
wawabiker Napisano 3 Października 2008 Autor Napisano 3 Października 2008 Faktycznie 7 minut 12 sekund na tym odcinku nie jest jakims niezwyklym wyczynem. Filmik mial pokazywac jazde w ulicznym balaganie. Wiem ze mozna szybciej, zawsze mozna szybciej;) Lookas - ponizej 11 minut do miskow to niezle, bardzo niezle wychodzi srednia okolo 41km/h - samotnie to bardzo dobry czas, szkoda ze sie nigdy nie spotkalismy na tym odcinku... hehe. U mnie na tym filmiku z postojami jakies 26km/h. Czasami też wyciskam srednia w okolicy 35-38 ale chyba musialbym podrasowac siebie i sprzet zeby z toba konkurowac:) Przyznam sie ze nie mierze swoich czasow na tym odcinku, bo jezdze na druga strone miasta i na tym kawaleczku sie nie skupiam . W takim korku mam jednak troche oporów i zwalniam:). Ostatnio wyladowalem na drzwiach, bez szans ucieczki - skonczylo sie na obratciach i lekkim stresie. Uraz w mózgu pozostał hehe. Jezdze starą szosówką dostosowaną na polskie drogi i torowiska - kola zaplecione na mocnych DT, mocne obrecze, bardziej trekkingowe nic szosowe, grubo ulane opony. Pozdrawiam warszawskich kurierów - wielki szacunek dla was... lookas, sorki pomylilem sie. 11 minut od makro do misków (6.9km) to wychodzi srednia 37.7km/h, czyli juz potrafie sobie wyobrazic taka predkosc... :)Pozdrawiam.
Klosiu Napisano 8 Października 2008 Napisano 8 Października 2008 Ach te mknace rowery wyprzedzajace wszystkie puszki... . Lubie jezdzic w korkach, chociaz w Poznaniu nie mamy nic co by moglo sie rownac z tymi na filmiku. Jak juz korek ma 2 km to sporo .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.