Schwefel Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Akurat mieścisz się w 100 funtach z tym amorem http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=26539 Konstrukcja nie jest może najnowsza ale za to bez problemu przeserwisujesz go sam, a ciśnieniem dopasujesz go pod swoją wagę.
etnies77 Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Schwefel ma rację, MX będzie chyba najlepszy wyborem i sklep sprawdzony.
Desperados Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 Chyba zastanowie się nad tym amortyzatorem. Bo tani jest, duża przecena z 200 funtów na 100 To na razie została Tora 302 i ten Marcok MX. A ten amortyzator ma V-brake? Bo pisze cos o V-brake ale na zdj jakos dziwnie to wygląda :/ Zamowie go ale nie wiem nawet jaka średnica rury sterowej ani jaka długość? Pewnie 1 1/8 cala?? Jak tak to dobrze Sorry za Spam
Quattro Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 A ten amortyzator ma V-brake? Bo pisze cos o V-brake ale na zdj jakos dziwnie to wygląda :/ Owszem jest napisane w opisie, że V-brake i tak powinno być, zdjęcia mogą być od innej wersji... Zamowie go ale nie wiem nawet jaka średnica rury sterowej ani jaka długość? Pewnie 1 1/8 cala?? Jak tak to dobrze Średnica na 100 % 1 1/8 cala.
Desperados Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 To w moim KtMie tez pewnie mam 1 1/8 cala. tylko ciekawe jaka długośc rury sterowej będzie w nim :/ Dzisiaj albo jutro zamawiam to bede miał go dopiero 6 wrzesnia ale to nic nie szkodzi
Mod Team bogus Napisano 6 Sierpnia 2008 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2008 Rura sterowa na pewno wystarczy, jeśli dobrze pamiętam to w RS'ach jest 26,5 cm.
Desperados Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 Ok, dzięki Wam wszystkim za pomoc, tak to pewnie nic dobrego bym nie wybrał gdybym nie pytał
etnies77 Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ma mocowania pod piwoty, ale z tego co pamiętam zaznaczyli, że piwoty nie są sprzedawane wraz z amorkiem, należy się z nimi skontaktować, jeśli chcesz je dodatkowo zakupić.
hidd3n Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 piwoty w razie czego można dokupić w Polsce, nawet jest taniej, bo chyba w CRC albo merlinie liczą sobie -naście funtów... byłem w mbike'u w Krakowie powiedzieli, że można kupić za 40zł no i daj znać jak zakup, bo też chyba tam kupię!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.