Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czarna Reba Team czeka w szafie a tymczasem na allegro pojawiła się biała Race... ;) No cóż, po którymś sezonie trzeba będzie ją przemalować ;)

Napisano

czasem karczerem ale ogolnie gabeczka ;) ale mysle ze to peklo samo z siebie, kolega tak mial z lxem z zeszlego roku. te durne literki xt nie wiem po co sa powycinane

Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAA ten i drive z 2001 :) :) :) o żesz ty w kuper no cudo cudooo. mój starszy szuka ramki do maratonów przekonywanie do fulla w toku :)

nada się to do XC/maraton?

siostrzyczka mojej kurcze no cudna

Napisano

WItam wszystkich GT riderów :) Przymierzam się do wymiany hamulców (właśnie rozważam opcje tarcze vs Vki) Jakie macie doświadczenia jeśli chodzi o tarcze tylnią w avalu ;) ? słyszałem że rama lubi pękać w okolicach adaptera.

Napisano

co do tego i-drive to fajna konstrukcja rama nieco odchudzona i jesli twoj tata nie wazy wiecej jak te 75-80 kg to powinna wytrzymac. czytalem ze lubily pekac pod duzym obciazeniem w wielu miejscach szczegolnie tam pod siodlem gdzie jest ta jakby kosc. rama ma cos okolo 80-90mm skoku wiec w sam raz na maraton, jednak trzeba sie zastanowic czy od 2001 roku bo z tego roku chyba jest nie dostala za bardzo "po pupie" ;)

Napisano

Zaskar dziś złożony i odebrany :D Niedługo fotki i pełna specyfikacja :) Wagowo nie wiem ile to wszystko wyszło bo dokładnej wagi nie mam ale sie nabędzie to się rozłoży i zważy :) Na kuchennej waga ramy (bez sterów i zacisku, z hakiem przerzutki) wyszła ~1850 gram. Rewelacyjna nie jest ale podczas jazdy tego absolutnie się nie czuje!

Napisano

gdyby ktoś chciał rogi WCSa 2008 krótkie w stanie idealnym - prosze o kontakt, babcia Tequesta wróciła do starych Bontragerów - WCSki okazały się być klapą na całej linii...niby to podpada pod ogłoszenie ale GTkowcy mają pierwszeństwo... :mellow:

Napisano

całkowita mierzona linijką około 108-100mm - wystająca przed kierownicę to około 75-78mm. To te WCS 2008 ogólnie dostępne na Allegro i w rowerowych sklepach internetowych

Napisano

Witam . Chciałem sobie kupic rower GT Avalanche 3.0 disc. Co sądzicie o tym rowerze ? Ogólnie chciałem wytrzymały rower do codziennej jazdy, ale też żeby wytrzymał jakieś niewielkie skoki. Cena tego roweru to 1189. Co o tym sądzicie? :P :P

Napisano

do skokow nie polecam. Ogolnie rower fajny, co prawda zlozony na komponentach z grupy ekonomicznej, ale do jazdy po lesie, dla niewymagajacego turysty w zupelnosci wystarczy :)

Napisano

mam 15 lat i raczej nie bede jezdzil nim turystycznie tylko troche bardziej ,,ekstremalnie'' . myslicie ze dlugo wytrzyma ? wydaje mi sie ze za 1189 zl to dobra okazja .

Napisano

Z całym szacunkiem dla wieku - dla 15 latka "ekstremalnie" znaczy najprawdopodobniej sztyca na maxa wciśnięta w rurę i kolana pod brodą podczas pedałowania plus skakanie na zrobionych przez siebie i kolegów skoczniach...Za 1200 złotych kupuje się mniej więcej amora do roweru który taką jazdę "obsłuży".

Bez urazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...