Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Ślawus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
(cztery niezależne zawiasy tłumiące)
Dędki: Przód i tył: KENDA

Szybko zaciski: PROMAX, pod sztyce i koła przód i tył

nie rozumiem

Napisano

i każdy zawias niezależnie tłumi??

PS albo ja czegoś nie rozumiem albo każde ugięcie tych niezależnych zawiasów tłumiących spowoduje wystrzelenie nóżki/stopki

dziwne patenty....

Napisano
Jest :]

Tylko ciekawe ile on wytrzyma :D Ja tam wole za tą kase aluminiową rame. Chyba, że kupowałbym tą kolarke Bh z gwarancja na rame to może wtedy bym sie zdecydował.

Napisano

Pewnie tyle ile normalna rama karbonowa. Ze 2 lub 3 sezony, potem zrobi sie wiotka. A jesli chodzi Ci o uszkodzenia, to prawdopodobnie nic jej sie nie stanie, chyba ze walniesz o cos ale tu bez wzgledu na producenta sie rozwali i gwarancji nie uwzglednia.

Napisano
Pewnie tyle ile normalna rama karbonowa. Ze 2 lub 3 sezony, potem zrobi sie wiotka. A jesli chodzi Ci o uszkodzenia, to prawdopodobnie nic jej sie nie stanie, chyba ze walniesz o cos ale tu bez wzgledu na producenta sie rozwali i gwarancji nie uwzglednia.

Mówiąc tyle ile każda inna "normalna" rama karbonowa chyba nie masz na myśli wysokich modeli ram karbonowych np. scotta czy treka. Bez przesady. Tak samo wysoki model Bh nie może równać sie z ta z allegro.

Napisano

Sprzedający tą szosę BH pracuje w Rojaxie i ta rama nie odbiega jakością innym producentom! Można się tylko domyślać skąd ma rower i dlaczego po takiej cenie :)

Ten rower na tym osprzęcie normalnie kosztuje 6299 zł

Napisano

Ja też :D Bh nie robi może najlepszych górali z klasy średniej ale szosówki to jest to co robią od zawsze... Więc o co wam Panowie chodzi :o?

Napisano

@johny89 - karbon sie meczy. I tyle. Do amatorskiego zastosowania mozna jezdzic na zwiotczalej ramie, ale zawodnicy raczej wymieniaja je dosc czesto, jak myslisz - dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...