Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A gdzie dokładniej? Jeśli to nie problem to zabrałbym się, tylko o której powrót bo nie wiem czy dam rade na kołach czy pociągiem.

Napisano

Jeszcze nei wiem gdzie dokłanie jechać.

1. Wyciągiem na Czantorię - Stożek, zjazd trasą DH

2. Wisła Czarne - Barania G. - zjazd niebieskim.

Napisano

Ale sie minelismy :) Spalismy na rycerzowej wczoraj, wyjechalismy w strone miziowej okolo 10 przez problemy z opona w rowerze kumpla. Co do haka - niefajna sprawa, wspolczuje. Mysmy tylko do Rajczy zjezdzali po pompke ostatecznie (podstawowa przestala pompowac, a amortyzatorowa nie moglismy nabic wentyla rowerowego), uratowal nas rowerowy na rynku. Btw, o wschodzie slonca targalem rower pare razy na rycerzowa, a potem zjazd pod bacowke wzdluz hali w towarzystwie stada owiec. Niesamowita sprawa.

Napisano

Moze planuje ktos jakis wypad w sobote? Chetnie bym pojezdzil po Beskidzie a nie ma z kim;)

Pozdro

Napisano

Czesc Grzesiu.

Czy mi sie wydawało czy mialeś w Siewierzu Cuba jakiegos ?? :P

mam 2 rowerki , cube i speca w zaleznosci od trasy biore jednego albo drugiego

@matpog

jakas konkretna propozycja , trasa itd itp ?

Napisano

Generalnie zawsze jezdze w Beskid Slaski, wiec myslalem nad Gorami Opawskimi, dojazd do Głuchołazów, stamtąd na Biskupią Kopę. Ewentualnie do Jury ;)

Napisano

Generalnie zawsze jezdze w Beskid Slaski, wiec myslalem nad Gorami Opawskimi, dojazd do Głuchołazów, stamtąd na Biskupią Kopę. Ewentualnie do Jury ;)

chetnie bym sie wybrał , ale wg prognoz ma padać deszcz , a to srednia przyjemnosc jezdzic w mokrym ubraniu. Mam wolny wtorek jeszcze wiec jakby Ci pasowało to mozemy sie gdzies wybrac.

Napisano

Niestety w tygodniu odpada. Tylko weekendy. Korcą mnie te Głuchołazy, wg meteo raczej nie powinno padać. Byłbyś zainteresowany?

Napisano

Jest ktoś chętny aby wybrać się w góry w najbliższy weekend tj, sobota lub niedziela. Mam pomysł na trasę ale można jeszcze co do tego się dogadać.

Napisano

Jeśli jutro wstanę i nie będzie padać to jadę na Palenicę, mam dwa wolne miejsca. Koszt parku to 30zł(wyciąg) + 15zł(wyrobienie karty, jednorazowo), jazda do woli od 8.30 do 13.30.

Chętni pisać na gg. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...