Xsystoff Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Pierwszy tydzien szkoly dobiega konca, wiec cos na roluznienie i wytezenie umyslow naszych drogich uczniow Z jakich komponentow sklada sie ten rower? Prosze wpisywac swoje typy tylko jezeli znamy wszystkie komponenty co by nie robic burdelu. Milego zgadywania, mam nadzieje, ze nie przesadzilem z poziomem trudnosci rama: szwajcarska pomarancza, ale miasto amerykanskie amor: nie z naszej planety ale z czerwonej opony: tanczacy Rafałek obrecze: slonce i niezidentyfikowany obiekt latajacy (po ang) szprychy: dwie litery i przeciwienstwo ewolucji piasty, manetki, klamki, naped, przerzutki: nie wszystko złoto co sie swieci, szczegolnie jesli pochodzi z kraju Hondy kierownica: wyscigowa morda mostek: zblizenie rogi: zdradzi Cie mimo, ze znasz jezyk hamulce: w Polsce brzydkie slowo ale chcialbys miec taka srednia w szkole sztyca: elitarny Tomuś siodełko: najdrozszy Mietek i najszybsza gwiazda
MarcinKowalczyk Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Rama: Cannondale Amor: Manitou Mars Opony Racing Ralph Obręcze: Sunrims Ufo Szprychy DT Piasty, manetki, napęd etc. Deore LX Gold Kiera: Race Face Mostek: ZOOM Rogi: zzxyz? Hamulce: Sram 5.0 Sztyca: Thomson Elite Siodło: San Marco
Biera Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 te hamulce bardziej pasują: hamulce: cane creek direct curve 5 a obrecze to raczej sun niz sunrice
MarcinKowalczyk Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Może Sun. Akurat w obręczach sie nie orientuje. Ale wiecie, o co chodzi
Ecia Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 SunRims kolega napisał, a więc dobrze . Skoro już zajrzałam - to jeszcze tylko doprecyzuję szprychy: DT Revolution. Pozdrówko uzupełniające
Xsystoff Napisano 6 Września 2007 Autor Napisano 6 Września 2007 rama: szwajcarska pomarancza, ale miasto amerykanskie Przepraszam najmocniej, oczywiscie austriacka pomarancza, ale miasto amerykaskie
marcin_ostrów Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Nie tak szybko Chicago albo El Paso albo Knoxville albo Tombstone M
Blue Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Mi tam rogi nie pasuja... ;] EDIT: Krzysiek mnie uprzedził ;d.
marcin_ostrów Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Siodełko to SLR : najszybszy Mietek M
Xsystoff Napisano 6 Września 2007 Autor Napisano 6 Września 2007 Siodełko to SLR : najszybszy Mietek rogi accent kud bi? accent starczy
Ecia Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 "kud bi" to chyba właśnie przykład tego zdradzieckiego "accentu" Pozdrówko fonetyczne
MarcinKowalczyk Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Proponuję, aby osoba, która dokończy ogdadywanie wymyślała kolejną zagadkę. Co wy na to?
WojtasGCE Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 No to może ja Jako, że ostatnio cierpię na bezsenność, to zrobiłem coś takiego. Prosty rebus z nazwami producentów ram/rowerów. Mam nadzieję, że się choć komuś spodoba
Cybuch Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 tak na pierwszy rzut oka to znalazłem kellys, scott i gary fisher, no i rozszyfrowuję dalej
Blue Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 1. Author 2. Kellys 3. Scott 4. Romet 5. Radon 6. Kross 7. Gary Fisher 8. Colnago 9. ?? 10. ??
JohnDoe Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 na rebusie jest jeszcze romet, kross, colnago,
Blue Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Lepiej powiedzcie jakie są 2 ostatnie jeszcze nie zgadnięte .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.