jurasek Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 osłonka pod łańcuch to znane , coś jeszcze ? 250 km to przebieg nowego roweru 256 już ale zimnisko okrutne i do domu wróciłem spotkałem dziś kolesia który na krótki rękaw śmigał (7*C )
Biera Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 ja dzisiaj też śmigalem w krótkich spodenkach i bez rekawiczek z dętki możesz sobie zrobić... balona;) zadziwiające jak wielka może się zrobić ów dętka;) ewentualnie my dętki przerabialismy kiedyś na tzw flower sticki - ale to już jak sie bedziesz chcial bawic ogniem:) dalej: dętkę zdarza mi sie przerabiać na łatki - kiedy w niedzielę się skończą więcej nie wiem dzisiaj 3,5 godziny konkretnego jeżdżenia i w końcu udało mi się zdobyć amfiteatr na cytadeli w poznaniu. mało tego mam już na niego sposób więc zdobyłem go od razu 4 razy:D teraz biorę się za obliczanie mojego dziennego zapotrzebowania na kalorię (zadanie z żywienia;) )
KuLa2030 Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 ja dzis z rowerowych pojechałem kupić łancuch ( XT) i skuwacz.... jutro go założe bo dzis jestem wykonczony Jurasek ja ze starej dętki zrobiłem mocowanie do lampki i dzieki temu lapmka ani drgnie ;]
PrzYm Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Ja dziś co najwyżej wyjechałem na 15min. Zimno dziś
Sintesi Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 ja dzis zrobilem kolejne 20km do pracy i to tyle rowerowych spraw na dzisiaj @jurasek ja bym stara detke uzyl jako gume do procy!
TomekW Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Ja zmarzłem w bluzie i nogawkach a Wy tu mowicie o jakis podkoszulkach . Dzis lajtowo pare km z kumplem , zimno bylo i troche juz pozno na jakas dluzsza trase.Rano gdy zobaczylem termometr odechcialo mi sie zyc -2 stopnie ...
WojteK! Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Ja byłem dzisaj na treningu, zimno jak cholera....;/ juz sie zima powoli zbliża... dzisiaj ustanowiłem swój nowy rekord, na płaskim odcinku o długości około 250metrów osiągnąłem 57,5km/h
amoniak Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 W szosówce tylny błotnik na jesień zamontowałem
Batman Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Zamontowałem dziś bagażnik Crosso do mojego roweru Przez chwilę myślałem, że przekręcę gwint w ramie (w tej rurce co się wkręca śrubkę bo coś miękko to wszystko pracuje... Do tej pory mam obawy czy to nie padnie...)
siwyex Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 Dziś już raczej ostatni z treningów na trenażerze na chwilę obecną... Ale dziś się zmachałem (średni puls 158)
jurasek Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 nie ma co sie zima przejmowac , po prostu winstopery do akcji i dalej w bój mocowanie lampki z użyciem dętki , to brzmi interesująco
mikołaj Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 Moja tylna lampka też została zamocowana z użyciem dętki. Dokładnie to kawałek dętki zastąpił oryginalny pasek z gumy który gdzieś się zapodział. Ale żeby było profesjonalnie to wykorzystałem do tego celu dętkę light.
kantele Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 co się kurde obijacie? od wczoraj tylko jeden nowy wpis? a może moderatorzy wykosili...? no to ja napiszę: wczoraj wróciłam z pracy o 23.10 ale się fajnie jeździ po warszawie po nocy, pusto, nie ma aut, można sobie spokojnie pocinać ulicą bez konieczności uciekania na chodnik bo korek... superancko a dzisiaj przeżyłam szok termiczny bo rano było strasznie wilgotno i w związku z tym bardziej się odczuwało zimno. za to jak wracałam z pracy to się ugotowałam... teraz też jest fajnie, właśnie wróciłam z dojo
Mod Team Pixon Napisano 11 Października 2007 Mod Team Napisano 11 Października 2007 Wyczyściłem wreszcie rower po niedzielnym nieoficjalnym maratonie w Łodzi. Zmieniłem łańcuch gdyż pierwszy doszedł do magicznej granicy przeze mnie ustalonej ~300 km Ponad to udało mi się założyć moją Sigmę BC800 (stary model) na środku kokpitu dzięki zipowi i odpowiedniemu ustawieniu i zaczepieniu gumki do kierownicy i mostka. Wykonałem na dzień dzisiejszy kawał dobrej roboty
siwyex Napisano 11 Października 2007 Napisano 11 Października 2007 A ja dziś ściągnąłem rower z trenażera i poszedłem pośmigać po okolicy... Po trenażerze mam wrażenie że dostałem niezłego kopa, zobaczmy jeszcze przez jak długi czas...
Ecia Napisano 11 Października 2007 Autor Napisano 11 Października 2007 A ja - w ramach rekompensaty za nieudany wyjazd w góry (mieliśmy na weekend wyskoczyć w Świętokrzyskie, ale z pewnych względów musieliśmy zrezygnować) - za pieniądze przeznaczone na tenże wyjazd nabyłam sobie drogą kupna z dawien dawna już upatrzoną kurteczkę-wiatróweczkę . Moja to oczywiście wersja damska - nie dość, że leży, jakby na mnie szyta (co w moim przypadku jest dużym sukcesem, bo z reguły nic na mnie nie pasuje), to jeszcze kolorystycznie trafiona w 10 ... I zniżkę całkiem ładną dostałam - toteż humorek, mimo perspektywy spędzenia kolejnego weekendu na mazowieckich płaszczyznach, przedni Pozdrówko do przodu
Rudd Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 Odebrałem, założyłem i przetestowałem w trasce moje nowe siodełko - san marco skn Chciałem zrobić ok 60km ale sie nie udało i zrobiłem 30 z czego 10 w deszczu (w domu nic suchego na sobie nie miałem ) A co do siodełka to na razie wydaje mi się wygodne i lepsze od poprzedniego, a i jeszcze przez tą wymianę odchudziłem rower o ~ 150g
jurasek Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 jeszcze przez tą wymianę odchudziłem rower o ~ 150g zdemontowałem oswietlenie napedzane dynamem po obiadku trzeba by sie kulnąć
KuLa2030 Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 Ja po powrocie ze szkoły zdecydowałem się na bika sam nie wiem czy dobrze czy źle bo wróciłem mokry i brudny zrobiłem sobie 32km , że też akurat dziś mi się zachciało iśc na rower w taką pogode Za to dziś nie było mi tak zimno jak wczoraj...
siwyex Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 A ja dziś kupiłem Manitou Skareb (teraz tylko będę czekał na paczkę) Dziś w nocy kończy mi się aukcja SID'a więc oddałem go na serwis... No i pośmigałem troszkę
heavy_puchatek Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 A ja sobie pojechałem na szoskę i lajtowo zrobiłem 63km ze średnią 22,2km/h
Robert Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 Ojjj... trochę tu nie pisałem ale to chyba przez szkołę (nie ma to jak monotonia ) po za tym czekam na rozstrzygnięcie sprawy gwarancyjnej z damperem. A korzystając z czasu rowerowego uziemienia rozbieram KTM-a na części, co też jest kłopotem bo Panowie z Coframy nie mają obecnie klucza do misek suportu HTII. Ehhh... cały czas pod górkę Na pocieszenie dowiedziałem się że stanę się posiadaczem edycji kolekcjonerskiej Wiedźmina
Xordus Napisano 12 Października 2007 Napisano 12 Października 2007 Poszedłem dzisiaj do sklepu rowerowego ponieważ chciałem zamówić siodło. Niestety nie ma mozliwosci sciagniecia Musze teraz zamówić z allegro
siwyex Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 A ja ostatnio inwestuje w rower i sprzedaje cześci Wczoraj w nocy SID poszedł mi za 570zł (jestem bardzo zadowolony) i z tego powodu dziś kupiłem sobie siodło Selle Italia SLR 165g
andrzejek Napisano 13 Października 2007 Napisano 13 Października 2007 Wspolczuje temu czlowiekowi co kupi ten zlom za tak ciezkie pieniadze,,, a siodelko tamto rozowe kiedy sprzedajesz?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.