Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam rower peugeot w dobrym stanie przerobiony na ostre koło, wszystko jest sprawne nie potrzebuje żadnego wkładu finansowego cena 500 zł zdjęcia na gg 2209519

na sprzedaż również rama do budowy ostrego koła lub single speeda z wspawanymi poziomymi hakami

Napisano

Szukam koła złożonego na piaście flip-flop... Zależy mi żeby z jednej strony była zębatka pod ostre, z drugiej single...

Rozważam także zakup kompletu tego typu kół - przód + tył.

Ostatecznie jestem zainteresowany samą piastą.

Ofert najlepiej na PW.

Rozmiar koła 28"!!!

Napisano

Szukam koła złożonego na piaście flip-flop... Zależy mi żeby z jednej strony była zębatka pod ostre, z drugiej single...

Rozważam także zakup kompletu tego typu kół - przód + tył.

Ostatecznie jestem zainteresowany samą piastą.

Ofert najlepiej na PW.

Rozmiar koła 28"!!!

wyslałem do ciebie wiadomość na PW

Napisano

kupię lewe ramię korby szosowej 170mm, kwadrat shimano. gwinty i kwadrat w stanie dobrym a wizualnie nie koniecznie najlepszy. w rozliczeniu mogę dać blacik pod 130 bcd 52 lub 53 zęby lub samą kasę. poza tym blaciki na sprzedaż. jak ktoś ma to zapraszam na priv.

Napisano

kupię przednią obrecz MAVIC MA2, może być sama może być zapleciona na jakiejś sensownej piaście, w rozliczeniu moge oddać koło na obreczy weimanna i piaście gipiemme pod szytke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...