jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 mój najnowszy nabytek zleciłem optykowi przygotowanie propozycji okularów polaryzacyjnych nawet nad samym morzem nie ma czym oddychac ale o tej porze roku tak właśnie ma być
johny89 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Ja dzisiaj wykrecilem 37,34km przez caly dzien. Z tego na koniec dnia zrobilem 16,51km w czasie 33:33min ze srednia 29,5km/h. Jutro po sniadaniu biore sie za smarowanie lancucha.
agenciara Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 mój najnowszy nabytek Ooooo Juraskoooooo, zawsze marzyłam o takim kolczyku w pempku i to za 55 złotych plus gratis spodenki rowerowe [już się nie pytam czy są damskie - biorę] a żeby nie było OT.... mało kto wie, ruszył mój tuning bika na dzień dobry ramka Poison Zyankali white v. probably for woman. W drodze do mnie jest prawidłowy do niej hak, potrzebuję jeszcze zacisk sztycy i ruszam na pierwsze testy już nie mogę się doczekać
Sixer Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Heh, dziś wieczorkiem pojechałem z kolegą na szose i wyszło 50.57 km w czase 1.57 h Kurde już 4 razy przebiłem dętkę przy pompowaniu, szlag by to trafił. Jutro jedziemy trase ~ 200km zobaczymy co z tego wyjdzie ;D
thomash Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Kolczyk w pępku.... To są chyba damskie spodenki ;p
omen Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 właśnie wróciłem z małego wypadu. Zrobiłem 45 km z średnia 23 km/h.;] dłoń bardzo boli ( stłuczona prawa ) i trochę sie kijowo teraz podjeżdża ale jakoś daje rade. Jutro wypad 60km + ;] pozdrower.;]
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 ja dzis zrobilem "MAŁE" zakupy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213045607 http://allegro.pl/show_item.php?item=214204908 i na koniec cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=209899941 [tylko nie z tej aukcji]
rObO87 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Wczoraj: jade sobie płaską drogą, chwytam bidon a tu buch, leży na asfalcie Na szczęście jezdnia lekko pochyła była i bidon stoczył się na pobocze gdzie mogłem spokojnie dziada zabrać. Dobrze że nic nie jechało. Dziś: jade sobie na lighcie, przyzwyczajam organizm do upałów a tu osa wpadła mi w otwór na kasku Oczywiście *$*@*%%# ugryzła mnie, zaczęła się miotać więc zjechałem na pobocze, zdjąłem kask i pomacałem włosy i *&&*@$%#@% odleciała. Ciekawe, jakiś miesiąc temu, jakiś km od tego miejsca inna osa ugryzła mnie w prawą nogę poniżej kolana. Macie jakiś patent na to dziadostwo? Jurasek: kiedy opublikujesz zdjęcie Limuzynki ?
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 dwóch fotografów juz było ale neta teraz nie maja i nie maja jak wysłać kurcze co ja teraz zrobie z tymi gaciami ?
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 kurcze co ja teraz zrobie z tymi gaciami ? mi odsprzedasz
Ecia Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 A my zbroimy rower Rycerza przed wyjazdem w górki . Na pierwszy ogień poszedł łańcuch, potem przerzutki wraz z linkami i pancerzami (wymiana na nowe, zakupione bardzo okazyjnie na Allegro), a właśnie przed chwilą zainstalowaliśmy nowe gripy oraz rogi . Nabyliśmy też lampkę przednią, bo stara dostała już monstrualnych luzów i non stop wysuwała się z saneczek. Sam Rycerz zyskał nowe okulary (stare zaczęły się rozpadać) oraz spodenki kolarskie - też z Coolmaxem . Wszystko w cenach wielce satysfakcjonujących nasz portfel, z czego jesteśmy zadowoleni w tym samym stopniu, co z dokonanych zakupów . Żeby Wróbelkowi nie było przykro, też dostał nowy lańcuch... i na razie mu wystarczy . Trzeba będzie jeszcze o lampce pomyśleć, bo i moja się trochę sypie... A ja oczekuję na zamówiony bukłak - też muszę mieć jakąś radość z tego zakupowego szaleństwa Pozdrówko sprawunkowe
manio49 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 nooo. wreszcie jakiś większy, niepierdołowaty zakup wilka oby służył. btw - dzisiaj przyszedł sobie Zinn. świetna książka kto mi da na rebe? żarcik. jak nie zarobie to nie bede miał :/ świat jest okrutny.
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 nooo. wreszcie jakiś większy, niepierdołowaty zakup wilka oby służył. a co wczesniej pierdołowate kupilem ?
manio49 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 same jakieś pierdoły kupowałeś i marudziłeś że chcesz amortyzator czy tam coś
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 hehe, no marzylo sie o Sidzie, i ten czas w koncu nastał naczytalem sie duzo o nim, pojezdzilem, zobaczylem na zywo i poezja
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 mi odsprzedasz to jednak dobrze że XL wziąłem to wejdziesz w nie Aga jak przyjdzie ten koralik to ci wyślę pozdrówko podłamane
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 i tak ci nie oddam bede w nich jeździł bo ja lubie babskie fatałaszki Koralik chcesz ?
baksik22 Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Ja chce Wilku ma taką samą pompkę jak ja A tak btw nie chciałeś reby bo też miałem wybór reba albo sid Team i jednak poszła reba teraz tak Agenciara wkurzyłaś mnie bo to ja chciałem sobie kupić poisona zynkali białego a teraz będę musiał kombinować co kupić A i Jurasku fajne spodenki takie hmm kobiece
Igl4k Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 Rozebrałem rower na części i umyłem A jutro składanie i wyjazd do Wojnowic
Blue Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 ee przeserwisowałem tylną piastę w góralu[smar byl juz "troszke" brudny .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.