thomash Napisano 5 Maja 2007 Autor Napisano 5 Maja 2007 No i po wycieczce, tempo było w sam raz , średnia 28,5km/h u mnie, a momentami ładnie się goniło. No i obawy Krawca co do tempa okazały się bezpodstawne bo spokojnie dawał radę przez całą trasę. A Ci, którzy nie pojechali niech żałują
Iron Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 rano jeszcze żałowałem ze nie jadę z wami, teraz już nie żałuje pewnie bym płuca wypluł w połowie trasy przy takiej średniej ;p
KuLa2030 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Tempo było fajne , jak dobrze mi sie jechało to krzyczeli na mnie wolniej P.S Ironman żałuj bo nie zmęczył byś sie nawet !!
krawiec91 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 bo spokojnie dawał radę przez całą trasę Z tym spokojnie to bym nie przeszadzał, dobrze ze nie jechałem z przodu bo bym nie wyrobił
KuLa2030 Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 kto za powtórką z rozrywki ?? W ten weekend co teraz będzie ?
wober Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 kto za powtórką z rozrywki ?? W ten weekend co teraz będzie ? Może w Puszczy Bukowej my już sie umawiamy na niedziele rano :> ps. na te chwile 4 osoby
Xsystoff Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 My bylismy w 4 osoby na objezdzie krotkiej petli gryfa w ostatnia sobote Strasznie duzo blota, a przeciez jeszcze padalo W sumie moglbym w weekend wyskoczyc sobie na szose gdzies dalej. Moze byc Nowe Warpno. Ktos jeszcze chetny ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.