Skocz do zawartości

[Tuning] Meridy Kalahari 510SX 04' ;)

QóBa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Toosh tylko twój rower to na pewno nie jest z rocznika 2004. Z jakiego materiału masz ramę bo wydaje mi sie że dopiero w 2004 roku wprowadzili ramy aluminiowe a w poprzednich rocznikach kalahari były robine za stali (chyba tak jak Twoja, jeżeli dobrze pamiętam jest to rocznik 2003 lub nawet 2002). W kalahari 510sx z 2004r na pewno jest 1 i 1/8 cala tylko tak jak napisał Maxi_Bike na gwint.

Napisano

To jednak jest model 2003 kupiony w 2004 roku. W 2004 meridy kalahari 510sx jaki i 500sx były tylko czarne i niebieskie a takie jak na twoich zdjęciach były chyba w 2003 roku. Mógłbyś podać z jakigo materiału zrobiona jest rama?

Napisano

Jak wyjme potem rower to dam znac.

Hm ... Rower jest dosc lekki, wiec myślałem, że to aluminium ;)

Proszę o zmianę nazwy tematu na "[Tuning] Meridy Kalahari 510SX 03' :)"

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Napisano

Sorry, że odświeżam temat, ale nie widziałem innego miejsca na to pytanie.

Przymierzam się powoli do zmiany roweru i jak myślicie, ile mogę wołać za tą Meridę?

Jest do wymiany parę rzeczy, ale załóżmy, że zrobię to przed sprzedażą :P

Czekam na prognozy :D

Pozdr.

• Mod Team
Napisano

Skoro kupiłeś go za 370 zł, to myślę, że teraz nie więcej niż 200-250 zł.

Zależy jeszcze jaki stan.

Nie opłaca się wymieiać zużytych części,

bo jak sprzedasz rower to i tak cena będzie niższa niż cena wszystkiego co do niego kupisz.

Napisano

QóBa

Nic nie wymieniaj, a cena... możesz nawet wyciągnąć więcej niż zapłaciłeś, jeśli Ci się uda. Wystaw na allegro od 1 zł i zobacz, jaki poziom osiągnie cena, zawsze możesz odwołać przed czasem... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...