Imar Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Cześć. Szukam koszyka bidonu z dostępem z boku. Z maksymalnym dostępem z boku. Jestem użytkownikiem ramy Trek Procaliber AL, rozmiar M(17"), w trójkącie jest bardzo mało miejsca na bidony. Zależy mi na upchaniu dwóch bidonów, najlepiej +-700ml. W tej chwili posiadam Elite T-Race Carbon, nie jestem zadowolony. Producent określa T-Race Carbon jako koszyk z bocznym dostępem, nie zgadzam się. Bidon trzeba wkładać od góry pod delikatnym kątem. Czy ktoś jest użytkownikiem Zéfal Pulse S2? Dodatkowym plusem dla mnie w Pulse S2 będzie bardzo duży zakres wysokości montażu. Ew. Poproszę o rekomendację dobrych koszyków bocznych. Dziękuje.
Mod Team bogus Napisano 17 godzin temu Mod Team Napisano 17 godzin temu Od lat używam koszyków Specialized Zee Cage. Sprawdzają się bardzo dobrze w mniejszych przednich trójkątach. 1
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 godzin temu Mod Team Napisano 12 godzin temu Syncros trzyma tak, że nie ma opcji, żeby bidon wypadł (mam wersję ze schowkiem na multitoola w wersji mini) - trzeba wręcz wyrwać/wyszarpnąć bidon od góry i w bok. Mam ten koszyk w ramie 17", a bidon ma 750 ml A co z Fidlock'iem ? Zamykam na prośbę autora.
Rekomendowane odpowiedzi