masahuku Napisano Wtorek o 18:58 Napisano Wtorek o 18:58 Macie może jakąś sprawdzoną bazę wypadową w Dolinie Baryczy, hotel, pensjonat, gospodarstwo agroturystyczne? Wypasów nie trzeba, cały dzień i tak poza bazą zamierzam spędzać, czysty pokój i ciepła woda wystarczą. Znacie/byliście, możecie polecić coś w cenie ok. 250 za dzień? Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 08:27 Napisano wczoraj o 08:27 Trochę na uboczu ale byłem tam w 2023 pod namiotem w piękny wrześniowy weekend. Wszystko wtedy było nowe - kuchnia, sanitariaty. Jest pole namiotowe, są domki: "SOSENKA 1-5" - Domki rekreacyjne - Rekreacja w Dolinie Baryczy – Mapy Google Nam takie peryferyjne położenie nie przeszkadzało, bo oprócz oficjalnych tras rowerowych pokręciliśmy trochę asfaltem i polnymi drogami, a nawet po bruku - bo chcieliśmy zobaczyć dawną granicę polsko - niemiecką (są odtworzone szlabany i budki). 1 Cytuj
Garlock Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu W dniu 28.07.2026 o 20:58, masahuku napisał: Znacie/byliście, możecie polecić coś w cenie ok. 250 za dzień? Wyjazd samemu, czy w większej ekipie? Te 250 zł to rozumiem cena za osobonoc. Cytuj
masahuku Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Samemu niestety, z większą ekipą jest zawsze lepiej bo można jakiś domek bez problemu wynająć. Dzięki @spidelli za polecajkę, jak będzie większa grupa to na pewno spróbujemy No chyba że Dolina Baryczy nie urzeknie.. to wtedy nie Cytuj
Garlock Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) No właśnie, ja chciałem polecić Ptasią Ferajnę, to kawałek obok miejscówki którą polecał @spidelli. Ale to też domki. Cena za noc to ok 1000 zł, ale tam są 3 sypialnie po 2 łózka. A w salonie na rozkładanej kanapie 2 osoby też się zmieszczą. Więc osobo-doba przy 8 osobach wychodzi 125 zł/głowę. A warunki są bardzo fajne. https://maps.app.goo.gl/DB3mENAfMxSgz5FVA Edytowane 2 godziny temu przez Garlock 1 Cytuj
masahuku Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ja szukam pokoju/izby bo jadę sam. Obdzwoniłem kilka miejsc ale właściciele mając do dyspozycji pokoje (wolne w tym terminie) dwuosobowe, nie chcą zejść ciut z ceny za to że jestem sam. Co mnie trochę dziwi bo np. nad Bałtykiem takie upusty w Rewalu czy innej wiosce można dogadać. Za Ptasią Ferajnę też dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi