KNKS Napisano 14 Lipca Napisano 14 Lipca (edytowane) Jako że ostatnimi czasy spędzam dużo czasu na terenie Wrocławia, mam pytanie do zatwardziałych wrocławskich szosowców o trasy typowo szosowe w okolicach w/w aglomeracji Oczywiście wyłączając śródmieście, ścieżki rowerowe i inne DDR. Kolarstwo Gdyby ktoś podrzucił gpx bądź link do Stravy, byłbym wdzięczny. Gdyby ktoś zabrał mnie ze sobą na trening, jeśli oczywiście termin będzie dogodny, również byłbym zobowiązany. Oczywiście jestem w pełni mobilny i mogę dojechać z rowerem tam gdzie będzie potrzeba. Edytowane 14 Lipca przez KNKS Cytuj
kaido2 Napisano 15 Lipca Napisano 15 Lipca Albo Sobótka, Miękinie, Brzegi Dolne, Wołowy Jeżeli masz fejsbuki to polecam kontakt z CUGiem na grupie. Co prawda grupa gravelowa, ale są tam też szosowcy, robią treningi , można się ustawić. Mogę Ci wyrysować gpx-y na DW, wyjazd z aglo po DDR-ach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi