Pawel198808 Napisano wczoraj o 09:54 Napisano wczoraj o 09:54 Dzień dobry, Czy ktoś, z szanownych bikerów jest w stanie powiedzieć mi, czy damper o specyfikacji: https://trailhead.rockshox.com/en/product/16T20272547/details?silentAuthAttempted=true Rebound tune Linear Light Compression tune L1 - W/HotDog Piston Lockout force 320 Będzie dobrze funkcjonował w ramie Dartmoor Thunderbird Superenduro 29" w rozmiarze M? Wymiar montażowy dampera oczywiście 205x65mm. Z góry dziękuję. Cytuj
KSikorski Napisano wczoraj o 11:16 Napisano wczoraj o 11:16 Najlepiej napisz na messenger bezpośrednio do dartmoor-bikes. Odpisują z dnia na dzień na techniczne pytania. Cytuj
Pawel198808 Napisano wczoraj o 13:20 Autor Napisano wczoraj o 13:20 Witam, Dziękuję za sugestię, napisałem już do Dartmoor przez formularz na stronie internetowej, ale żadne potwierdzenie na maila nie przyszło, więc nie wiem, czy wiadomość została wysłana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi