Eathan Napisano wczoraj o 11:25 Autor Napisano wczoraj o 11:25 @Maciorra a wiesz, że mam tutaj kuriera, który rozwozi paczki na rowerze. Mega sympatyczny gość. Jeździ tak cały rok. Perfekcyjnie zorientowany w sklepach rowerowych i paczki z nich zawsze błyskawicznie dostarcza bo wie, że każdy rowerzysta nie lubi czekać na nowe fanty 3 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 11:37 Napisano wczoraj o 11:37 Potem jak ten Lazer spasuje to kolejny zakup do kompletu 😉😁 https://www.centrumrowerowe.pl/bezprzewodowy-zestaw-audio-lazer-velovox-pd50678/ Cytuj
Eathan Napisano wczoraj o 11:53 Autor Napisano wczoraj o 11:53 E nie wiem, boje się że parowanie z garminem może się nie udać Cytuj
pecio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jak kurierowi nie spodoba się ten kask i machnie na niego ręką ( czyli go dostarczy 😁) to @Eathan nie omieszkaj się pochwalić . Ciekaw jestem , bo prawdopodobnie ta Z1 jest węższa od Genesisa. Jakbyś zmierzył potem przy okazji szerokość . 1 Cytuj
Eathan Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Czekam grzecznie. Wpadły już SMSy o tym, że wpadnie kurier więc jest szansa że będzie to dzisiaj 1 Cytuj
Eathan Napisano 21 minut temu Autor Napisano 21 minut temu Dobra kas doszedł. Przymiarki były i odsyłam, ale od początku. 10 godzin temu, pecio napisał: Ciekaw jestem , bo prawdopodobnie ta Z1 jest węższa od Genesisa. Jakbyś zmierzył potem przy okazji szerokość . Rozmiar L czyli 58-61 Szerokość wewnętrzna w najszerszym miejscu: 17,7 cm Szerokość zewnętrzna w najszerszym miejscu: 22 cm Długość wew: 23 cm Długość zew: 29 cm Kask jest bardzo fajny. Poniżej luźne obserwacje z 30 minutowe przymiarki: jestem w dolnym rozmiarze. Skręcony na maksa siedzi idealnie. Po włożeniu czapeczki nie skręcam na maksa. Czyli zakup mniejszego może generować problem z czapką pod i braknie miejsca, siedzi idealnie na mojej kwadratowej głowie, nic nie gniecie, fason mi pasuje, wykonanie bardzo fajne, gąbki super. A teraz o powodach odesłania. Paski to jest nieśmieszny żart i pomyłka. Nie mają regulacji (poza długością pod brodą) - da się bez tego przeżyć. Ale one są krzywe. Chodzi o te boki w wychodzące ze skorupy i przechodzące w pasek pod szyją Po zapięciu pasek pod brodą wrzyna mi się w gardło bo boczne tylne paski całość ciągną do tyłu. Jak puszcze paski w dół to układają się tak jakbym miał je zapinać bardziej na tyle niż z przodu. Przedni pasek boczny odstaje jak na fotce. Nie da się z tym nic zrobić. Do tego zapinanie tej klamerki jest takie sobie. Na 4 próby 3 razy trafiłem tylko połową klamerki. Poza tym raz sobie przyciąłem skórę Nie wiem, czy te paski to błąd tej konkretnej sztuki, czy błąd projektowy ale dla jest to nie do przyjęcia. Dlatego jutro rano odsyłam do sklepu i szukam dalej. Cytuj
pecio Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu (edytowane) Tego się spodziewałem . Debil to wymyślił aby zszyć paski na stałe w jednej pozycji. W Genesisie na całe szczęście można to regulować . Nie da się tego rozpruć i wsadzić rozdzielacza z jakiegoś starego wycofanego kasku ? Zrób foto tego newralgicznego miejsca w zbliżeniu,. PS. Uprząż jest regulowana masz w środku "suwak" . Spróbuj poustawiać go. Edytowane 1 minutę temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi