Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prawie bym dzisiaj przyladowal w autobus PKS.... Jadac sobie w przepieknym tunelu, zassysany przez podcisnienie, musialem zapiac heble do konca przy ponad 50 km/h :) Myslalem juz, ze beda musieli mnie zeskrobywac z tylnego zderzaka, ale na czescie nie jezdze na slickach po szosie i dalo rade wyhamowac. To juz w tym roku drugi raz gdzie musialem do konca wciskach klamki przy >50 :/

Straszne wiatry dzisiaj w zach-pom, ale szosa z rana jest cudna :D

Napisano

dscf6892smallhy3.jpg

sroda tydzien temu, 30km/h, szlif po chodniku, rozerwana torebka stawowa i gips do nast poniedzialku

bajkowi nic, zeszlifowane jakies 3g alu z rogow i kiery

edit: moge zamienic za klamki fr5 :)

Napisano

Dziś byłem w szkole i napisałem spr. z Biologi na 4 <jupii>

I jestem szczęśliwi jak nie wiem co, choć nie wiem dlaczego :)

Bardzo możliwe, że znów zmienie rame :):D :D

Mówcie co chcecie, ale mnie to ne obchodzi ;P

Ide popedałować :)

Napisano

Dzisiaj matematyczka dała mi wreszcie święty spokój. W szkole już raczej wszystko klarowne. Mam nadzieję że komuś nie przyjdzie do głowy pomysł mnie dopytac :) bo nie mam zadnych ocen pomiedzy :) Za jakis czas na trening ale nikt nie wychodzi z klubu wiec nie wiem OCB chyba pojade sam znowu :)

Napisano

Sixer a jaka rame znowu chcesz kupic ? :) i co jest powodem zmiany ? Ja niestety nie pojezdze dzis na rowerze bo wczoraj rozwalilem sobie lydke :) lecz jutro juz peweni bede smigal :)

Pozdro!

Napisano

A ja sobie dzisiaj wreszcie nabyłam okularki o białych szkłach :D . Nocne muszyska już mi nie straszne :)

Pozdrówko zza szybek :P

Napisano

Sixer no wiesz, zmieniasz je jak rekawiczki... nie chcialabym byc Twoją... ramą :P

ja dzisiaj tylko maly zakup finishline dry :) i obejrzalam sobie jakis maly plecaczek ale chyba sie jednak nie skusze - nawet z najlepszym plecakiem bede miala mokre plery...

Napisano

No to dzisiaj duuużo przeżyć :D byłem w Skalnym Mieście w Czechach naprawdę super wycieczka. Jak przyjechałem do domciu to na mnie czekała kaseta Lx hg 70 dętki rubber i pompka meridy śmieszna bo pompuje w dwie strony no a kół nie ma !

Napisano

Ja dzisiaj ( i wczoraj) męcze jedną pętle 3,9 Km :)u mnie na wsi..taka polna droga, dojazd asfaltem....stosunek asfaltu do szutru 1:3...

wczoraj myknałem to w 9:27 minut a dziisaj w 8:37.... coś czuje,ze da sie szybciej...ale kondychy nie mam ani troche...;] drugiego kólka w tym tempie nie dałbym rady ;] jakies 2 miesiace temu robiłęm to kółko w ponad 10 minut ;])

Napisano

pf. wróciłem. hm, niewiem co mi sie dzieje od 2 dni ale to jest kurna przegiecie. dziś tylko 45km:( 25 teren. śednia 27km/h. yh. zeby tak było dalej ale podejrzewam ze teraz bedzie mocno a na koniec miesiąca lipa.:D pozdrower.

Napisano

Ja dziś wybrałem się sam do Świdwia(62km)...Na początku dobrze sie jechało ale po paru kaemach odechciało mi się wszystkiego tak duszno i parno było że masakra , ledwo 2 biodny wystarczają !

Wróciłem do domu i zaraz zaczęło grzmieć - udało sie ;]

P.S

Dla Zainteresowanych mam na sprzedaż rakietę BABOLAT PURE DRIVE TEAM

Cena do uzgodnienia na PW lub na gg(4109382)

Rakieta ma kilka odprysków a także widoczne ślady użytkowania , które w żaden sposób nie przeszkadzają w grze.

Fotki:

rakieta001qq0.th.jpg rakieta002wj6.th.jpg

No i pęknięty plastik

rakieta004lh4.th.jpg

• Mod Team
Napisano

lukekot serdeczne gratulacje :) A Meridę dokładnie obejrzyj. Aż dziw, że taka ramka mogła pęknąć.

Xsystoff jak to się stało? Wyskoczyło mu coś i hamował ostro?

Do mnie dziś 2 przesyłki dotarły. Piękne chwyty Setlaz Armor w kolorze czarno - białej szachownicy

http://ssl.allegro.pl/item200664332_super_...ower_sport.html

i stojak rowerowy

http://ssl.allegro.pl/item200279029_stojak...e_z_drutu_.html

Koniec rowerowych zakupów, przynajmniej na ten miesiąc :rolleyes:

Ostatnio chodzi mi po głowie zakup 4 kółek, ale względy finansowe i zdrowy rozsądek mnie hamują. Z drugiej strony przydałoby się więcej niezależności, czasem gdzieś podjechać, coś załatwić. Intensywnie przeglądam autka i kto wie czy w końcu nie nabędę jakiegoś małego pędzidełka :)

Napisano

NO i byłem na treningu samotnym znowu :) obczaiłem tanio manetki X0 w sklepie i ciągnie mnie do nich oj ciągnie :D Będę sie musiał wybrać wkrótce do Katowic chyba bo nigdzie nie mają koszyków Specializeda Rib Cage, wszędzie tylko wersja Pro, która jest dwa razy droższa :)

Omen zaczyna pisać jak Wilku :rolleyes: hehe

Gratulacje lukekot :D

Stojaczki nieźle stoją, 30 zł za parę rurek, dobrze że tata mi zrobił :P i jest lepszy od sklepowych choć trochę za niski (będą podkładki) no i jest rozkręcalny :D

Napisano

Odi -> jak spisuje się stojak? bo sam się trochę nad takim zastanawiam. Ile chwyciki ważą? :)

Ja dzisiaj kilka spraw na mieście dla Barteza zrobiłem, pogadałem z godzinę (!) ze starszym szosowcem i tak jakoś minęło. Ustaliliśmy, że jedziemy na mistrzostwa Polski szosowe koło Kielc :) no niestety raczej nie będziemy startować (nawet bym nie chciał) - raczej jako widzowie. Zawsze są jakieś konkursy, darmowe katalogi itp :D

Napisano

Ja się dzisiaj zabrałem za taki mały przeglądzik roweru i niestety moim oczom ukazała się wykrzywiona oś tylnej piasty :) Tak więc na jakieś 2 dni spokój z rowerem :)

Napisano
Xsystoff jak to się stało? Wyskoczyło mu coś i hamował ostro?

Kosili trawe na poboczu i kierowca PKS`u w ostatniej chwili stwierdzil, ze nie ma miejsca na miniecie sie z samochodem z przeciwka i ze stojacymi na drodze "kosicielami". Zahamowal mocno, a ja jechalem metr za nim :)

Sesja mnie zaczyna meczyc, a maraton coraz blizej... ech.

Napisano

Dzisiaj drobne 10 km. Sprawdziłem sobie plecak z bukłakiem :) Skróciłem rurkę bo dyndała mi o ramę :) Ogólnie za 60 zł dobry zakup.

Przednie koło dogorywa. Trzeba pomyśleć o nowym.

DH19/DT Hugi/Champy. I za 250 zł bedzie świetne kółko.

Napisano

no kochani , kostucha 4 raz przeleciała obok mnie

niestety pogoda ładna slicki na kołach spd wpiete w buciki, wiatr w plecy

na czuja szacuje że ok 35 km na godzine

niestety dziurawa droga, a obok niej nowiutki chodnik

niestety krzaczory gęste przy chodniku a zza krzaczorów wyjeżdża maska samochodu

pisk slików huk uderzenia spdy jakims cudem se wypięly przywaliłem bokiem głowy w chodnik broda obdrapana

KASK rządzi

wstałem i zanim sie otrzepałem to ryja darłem 500 za połamany amor

a kierowca h..j z twoim amorem 500 to lakiernik weżmie za tą ryse

doszlismy do wniosku że jednakowo szacujemy szkody

wiec poprosiłem go by mnie zawiózł do pracy

dlaczego żyje ? bo miałem kaskl

Napisano

no to wspólczucia z powodu strat w sprzęcie i gratulacje że udało się uniknąć obrażeń

a tak nietaktownie zapytam, mam nadzieję ze to jeszcze nie nowy amor o którym gdzieś ostatnio wspominałeś? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...