Xsystoff Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Prawie bym dzisiaj przyladowal w autobus PKS.... Jadac sobie w przepieknym tunelu, zassysany przez podcisnienie, musialem zapiac heble do konca przy ponad 50 km/h Myslalem juz, ze beda musieli mnie zeskrobywac z tylnego zderzaka, ale na czescie nie jezdze na slickach po szosie i dalo rade wyhamowac. To juz w tym roku drugi raz gdzie musialem do konca wciskach klamki przy >50 :/ Straszne wiatry dzisiaj w zach-pom, ale szosa z rana jest cudna
Toosh Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 sroda tydzien temu, 30km/h, szlif po chodniku, rozerwana torebka stawowa i gips do nast poniedzialku bajkowi nic, zeszlifowane jakies 3g alu z rogow i kiery edit: moge zamienic za klamki fr5
Sixer Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Dziś byłem w szkole i napisałem spr. z Biologi na 4 <jupii> I jestem szczęśliwi jak nie wiem co, choć nie wiem dlaczego Bardzo możliwe, że znów zmienie rame :D Mówcie co chcecie, ale mnie to ne obchodzi ;P Ide popedałować
karolyfer Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Dzisiaj matematyczka dała mi wreszcie święty spokój. W szkole już raczej wszystko klarowne. Mam nadzieję że komuś nie przyjdzie do głowy pomysł mnie dopytac bo nie mam zadnych ocen pomiedzy Za jakis czas na trening ale nikt nie wychodzi z klubu wiec nie wiem OCB chyba pojade sam znowu
bilskij Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Sixer a jaka rame znowu chcesz kupic ? i co jest powodem zmiany ? Ja niestety nie pojezdze dzis na rowerze bo wczoraj rozwalilem sobie lydke lecz jutro juz peweni bede smigal Pozdro!
Ecia Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 A ja sobie dzisiaj wreszcie nabyłam okularki o białych szkłach . Nocne muszyska już mi nie straszne Pozdrówko zza szybek
kantele Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Sixer no wiesz, zmieniasz je jak rekawiczki... nie chcialabym byc Twoją... ramą ja dzisiaj tylko maly zakup finishline dry i obejrzalam sobie jakis maly plecaczek ale chyba sie jednak nie skusze - nawet z najlepszym plecakiem bede miala mokre plery...
homik Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 No to dzisiaj duuużo przeżyć byłem w Skalnym Mieście w Czechach naprawdę super wycieczka. Jak przyjechałem do domciu to na mnie czekała kaseta Lx hg 70 dętki rubber i pompka meridy śmieszna bo pompuje w dwie strony no a kół nie ma !
qla Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Ja dzisiaj ( i wczoraj) męcze jedną pętle 3,9 Km :)u mnie na wsi..taka polna droga, dojazd asfaltem....stosunek asfaltu do szutru 1:3... wczoraj myknałem to w 9:27 minut a dziisaj w 8:37.... coś czuje,ze da sie szybciej...ale kondychy nie mam ani troche...;] drugiego kólka w tym tempie nie dałbym rady ;] jakies 2 miesiace temu robiłęm to kółko w ponad 10 minut ;])
Sixer Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Moje plany legły w gruzach... odpodobała mi się
Ecia Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 A mawiają, że to kobieta zmienną jest Pozdrówko matematyczne
omen Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 pf. wróciłem. hm, niewiem co mi sie dzieje od 2 dni ale to jest kurna przegiecie. dziś tylko 45km:( 25 teren. śednia 27km/h. yh. zeby tak było dalej ale podejrzewam ze teraz bedzie mocno a na koniec miesiąca lipa. pozdrower.
KuLa2030 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Ja dziś wybrałem się sam do Świdwia(62km)...Na początku dobrze sie jechało ale po paru kaemach odechciało mi się wszystkiego tak duszno i parno było że masakra , ledwo 2 biodny wystarczają ! Wróciłem do domu i zaraz zaczęło grzmieć - udało sie ;] P.S Dla Zainteresowanych mam na sprzedaż rakietę BABOLAT PURE DRIVE TEAM Cena do uzgodnienia na PW lub na gg(4109382) Rakieta ma kilka odprysków a także widoczne ślady użytkowania , które w żaden sposób nie przeszkadzają w grze. Fotki: No i pęknięty plastik
Mod Team Odi Napisano 12 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2007 lukekot serdeczne gratulacje A Meridę dokładnie obejrzyj. Aż dziw, że taka ramka mogła pęknąć. Xsystoff jak to się stało? Wyskoczyło mu coś i hamował ostro? Do mnie dziś 2 przesyłki dotarły. Piękne chwyty Setlaz Armor w kolorze czarno - białej szachownicy http://ssl.allegro.pl/item200664332_super_...ower_sport.html i stojak rowerowy http://ssl.allegro.pl/item200279029_stojak...e_z_drutu_.html Koniec rowerowych zakupów, przynajmniej na ten miesiąc Ostatnio chodzi mi po głowie zakup 4 kółek, ale względy finansowe i zdrowy rozsądek mnie hamują. Z drugiej strony przydałoby się więcej niezależności, czasem gdzieś podjechać, coś załatwić. Intensywnie przeglądam autka i kto wie czy w końcu nie nabędę jakiegoś małego pędzidełka
karolyfer Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 NO i byłem na treningu samotnym znowu obczaiłem tanio manetki X0 w sklepie i ciągnie mnie do nich oj ciągnie Będę sie musiał wybrać wkrótce do Katowic chyba bo nigdzie nie mają koszyków Specializeda Rib Cage, wszędzie tylko wersja Pro, która jest dwa razy droższa Omen zaczyna pisać jak Wilku hehe Gratulacje lukekot Stojaczki nieźle stoją, 30 zł za parę rurek, dobrze że tata mi zrobił i jest lepszy od sklepowych choć trochę za niski (będą podkładki) no i jest rozkręcalny
Paviarotti Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Odi -> jak spisuje się stojak? bo sam się trochę nad takim zastanawiam. Ile chwyciki ważą? Ja dzisiaj kilka spraw na mieście dla Barteza zrobiłem, pogadałem z godzinę (!) ze starszym szosowcem i tak jakoś minęło. Ustaliliśmy, że jedziemy na mistrzostwa Polski szosowe koło Kielc no niestety raczej nie będziemy startować (nawet bym nie chciał) - raczej jako widzowie. Zawsze są jakieś konkursy, darmowe katalogi itp
Freeze Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Ja się dzisiaj zabrałem za taki mały przeglądzik roweru i niestety moim oczom ukazała się wykrzywiona oś tylnej piasty Tak więc na jakieś 2 dni spokój z rowerem
Xsystoff Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Xsystoff jak to się stało? Wyskoczyło mu coś i hamował ostro? Kosili trawe na poboczu i kierowca PKS`u w ostatniej chwili stwierdzil, ze nie ma miejsca na miniecie sie z samochodem z przeciwka i ze stojacymi na drodze "kosicielami". Zahamowal mocno, a ja jechalem metr za nim Sesja mnie zaczyna meczyc, a maraton coraz blizej... ech.
manio49 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Dzisiaj drobne 10 km. Sprawdziłem sobie plecak z bukłakiem Skróciłem rurkę bo dyndała mi o ramę Ogólnie za 60 zł dobry zakup. Przednie koło dogorywa. Trzeba pomyśleć o nowym. DH19/DT Hugi/Champy. I za 250 zł bedzie świetne kółko.
jurasek Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Napisano 12 Czerwca 2007 no kochani , kostucha 4 raz przeleciała obok mnie niestety pogoda ładna slicki na kołach spd wpiete w buciki, wiatr w plecy na czuja szacuje że ok 35 km na godzine niestety dziurawa droga, a obok niej nowiutki chodnik niestety krzaczory gęste przy chodniku a zza krzaczorów wyjeżdża maska samochodu pisk slików huk uderzenia spdy jakims cudem se wypięly przywaliłem bokiem głowy w chodnik broda obdrapana KASK rządzi wstałem i zanim sie otrzepałem to ryja darłem 500 za połamany amor a kierowca h..j z twoim amorem 500 to lakiernik weżmie za tą ryse doszlismy do wniosku że jednakowo szacujemy szkody wiec poprosiłem go by mnie zawiózł do pracy dlaczego żyje ? bo miałem kaskl
Dinsdale Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 no to wspólczucia z powodu strat w sprzęcie i gratulacje że udało się uniknąć obrażeń a tak nietaktownie zapytam, mam nadzieję ze to jeszcze nie nowy amor o którym gdzieś ostatnio wspominałeś?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.