Norek19 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Cześć, pękła mi rama w KTM life action. Zatem jaką ramę polecacie do roweru typu trekking/cross ? czy to już jest pozamiatane i trzeba rozglądać się za nowym rowerem Cytuj
RabbitHood Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu No niestety w Polsce nie ma jakiegoś powszechnego dostępu do ram. Możesz poszukać coś z accenta albo używkę lokalnie. Cytuj
wojtasin Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dwa lata temu szukałem ramy dla siebie i problem nie dotyczy tylko Polski, w niemieckich czy francuskich sklepach jest chyba jeszcze gorzej, niż u nas. W końcu stanąłem przed wyborem - używany, kompletny rower czy rama w końcu kupiłem ramę Musing Twinroad Lite i żałuję, bo ta rama to straszny babol. Cytuj
zekker Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, RabbitHood napisał: Możesz poszukać coś z accenta Obecnie jest tylko damka Mitori, chyba że gdzieś się jeszcze znajdą leżaki Shannon. Coś z Mosso? https://cyclosport.pl/pl/c/Cross/61 Tylko nie wiem czy mają dobre zdjęcia. Moja 771TB trochę inaczej wygląda (inny rocznik?). Nie ma uchwytów pod górną rurą, mocowanie hamulca PM na dolnej rurce. Bez szału ale też bez jakichś większych wpadek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi