Adam19_91 Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Witam Jak w temacie co może być przyczyną tego zachowania tarcza zaciśnięta a koło rusza się dość znacznie w przód i w tył. Tarcza raczej dokręcona bo w palcach nie wyczuwam luzu. Szprychy napięte. Też od jakiegoś czasu mam wrażenie pływania tego koła myślałem że kapeć ale nie. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja (edytowane) Tu masz kilka postów jak to zweryfikować: Standardowo, strzelałbym że ruszają Ci się klocki w zacisku. Edytowane 24 Maja przez przecietny.kolarz Cytuj
Mihau_ Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Klocki w zacisku nie są dopasowane co do setki, mają luz więc się rusza Cytuj
Adam19_91 Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja Tak to prawda klocki ruszają się w zacisku ale czy to normalna sytuacja i można to olać? Klocki są oryginalne pod zacisk. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Tak, normalne i miałem tak w każdym rowerze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi