Adam19_91 Napisano Niedziela o 17:10 Napisano Niedziela o 17:10 Witam Jak w temacie co może być przyczyną tego zachowania tarcza zaciśnięta a koło rusza się dość znacznie w przód i w tył. Tarcza raczej dokręcona bo w palcach nie wyczuwam luzu. Szprychy napięte. Też od jakiegoś czasu mam wrażenie pływania tego koła myślałem że kapeć ale nie. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Niedziela o 17:24 Napisano Niedziela o 17:24 (edytowane) Tu masz kilka postów jak to zweryfikować: Standardowo, strzelałbym że ruszają Ci się klocki w zacisku. Edytowane Niedziela o 17:43 przez przecietny.kolarz Cytuj
Mihau_ Napisano Niedziela o 17:37 Napisano Niedziela o 17:37 Klocki w zacisku nie są dopasowane co do setki, mają luz więc się rusza Cytuj
Adam19_91 Napisano Niedziela o 18:24 Autor Napisano Niedziela o 18:24 Tak to prawda klocki ruszają się w zacisku ale czy to normalna sytuacja i można to olać? Klocki są oryginalne pod zacisk. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Niedziela o 18:26 Napisano Niedziela o 18:26 Tak, normalne i miałem tak w każdym rowerze. 1 Cytuj
Adam19_91 Napisano Niedziela o 21:04 Autor Napisano Niedziela o 21:04 Ok dzięki za wyjaśnienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi