Arni100 Napisano Czwartek o 15:32 Napisano Czwartek o 15:32 Witam szukam takiej końcówki jak na zdjęciu jest to od roweru elektrycznego Koga ze wspomaganiem Bosch, podłącza się ją przy piaście w tylnym kole i niestety teraz nie mogę zmieniać biegów. Cytuj
PiotrWie Napisano Czwartek o 18:14 Napisano Czwartek o 18:14 Ta końcówka musi pasować do przekładni planetarnej w piaście, jaką tam masz? Cytuj
Arni100 Napisano wczoraj o 17:05 Autor Napisano wczoraj o 17:05 Piasta w tylnym kole Shimano Nexus Cytuj
PiotrWie Napisano wczoraj o 18:10 Napisano wczoraj o 18:10 (edytowane) Znajdź w katalogu swojego Nexusa ( jest ich kilka i miewają różne części i znajdź numer katalogowy poszukiwanej części. Ewentualnie jak kompletnie nie wiesz jak to zrobić ( bo fakt że szukasz części do konkretnego roweru a nie do podzespołu świadczy że nie jesteś zbyt zaawansowany) to wrzuć zdjęcia z których będzie wynikać gdzie to było i do czego służyło to ktoś Ci pomoże. Na podstawie zdjęcia małej części w ręce raczej nikt nie wymyśli co to jest. Edytowane wczoraj o 18:12 przez PiotrWie Cytuj
2marekm Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ta piasta wygląda jakby była eksploatowana w słonej wodzie W moim pierwszym rowerze z planetarką Nexus 7 (którego posiadam) po 8 latach użytkowania jest bez śladów rdzy. W drugim rowerze mam taką samą jak na Twoim zdjęciu. Zrób fotkę w którym miejscu jest ta końcówka, a z pewnością coś podpowiem. Cytuj
chester_jds Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @2marekm - jak to wczoraj zobaczyłem, to nawet chciałem napisać dokładnie tak: "Olaboga, jak to wygląda. Ten rower to z dna Bałtyku wydobyty?" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi