spiwor Napisano Sobota o 09:00 Napisano Sobota o 09:00 Zakupiłem lokalizator GPS, dla mnie to nowość, jaką najlepiej do niego zakupić kartę SIM ? Cytuj
cervandes Napisano Sobota o 09:24 Napisano Sobota o 09:24 (edytowane) ... najtańszą? O, wiem. Np przenieś się swoim numerem do flexa, w nim za 35 pln masz dwie karty sim na tym samym numerze. Więc wyjdzie w sumie, że będziesz miał tę drugą tak jakby za darmo. No i możesz mixować, tj mieć jedną fizyczną, drugą e-sim, albo dwie fizyczne, dwie e-sim... Gdybyś się zdecydował, to możesz przed płatnością podać mój kodzik polecający, dostaniemy razem 100pln za nowego klienta. MARCINN9K5 Edytowane Sobota o 09:26 przez cervandes Cytuj
keltu Napisano Sobota o 09:59 Napisano Sobota o 09:59 (edytowane) Fakt Mobile masz za 5 zł. rok ważności konta i to chyba właściwie jedyny koszt jaki byś poniósł. (lejek 32kbps) Orange Free na Kartę ten sam koszt, kupujesz starter za 5 zł. logujesz się do aplikacji i masz 500GB internetu z ważnością na ~13 miesięcy. (+ew. zgody marketingowe +400GB) Edytowane Sobota o 10:01 przez keltu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi