Conner Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam serdecznie, mam koła z bębenkiem 8-11 HG Shimano. Chce użyć tych kół do budowy "szoso-gravela" na 105 R7000. Niestety z tym bębenkiem nie wejdzie mi standardowa kaseta szosowa. Czy wiecie może czy znajde jakiś zamiennik z bębenkiem pod HG? Z zakresem 11-28 lub 11-30? Mam już całą 105 z przerzutką SS. Pozdrawiam Cytuj
leejoonidas Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowane) Na pewno kaseta Shimano HG700-11 11-34 wejdzie na twój bębenek, być może wejdzie kaseta SunRace CSRS3-EAU 11-Speed 11-32, ale tutaj pewności nie mam, wszystko co poniżej zębatki 34t nie wejdzie chyba że jest coś u Chińczyków o czym nie wiem. Najlepiej podaj model piasty i wtedy może uda się wymienić bębenek ze zwykłego HG na bębenek HG-L. Edytowane 55 minut temu przez leejoonidas 1 Cytuj
Conner Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu (edytowane) ACR MT009 w systemie QR Ewentualnie mogę zmienić wózek na GS i kupić kasetę którą podałeś Edytowane 19 minut temu przez Conner Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi