nardenis Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mam do wyboru 2 rowery orbea terra jeden jest na Sram Eagle XPLR 10-46t 13-Speed Drugi jest natomiast na 2 blatowym grx Shimano GRX RX820 31x48t z kasetą Shimano Ultegra R8100 11-34t 12-Speed Są one za 75% ceny katalogowej komuś poprostu nie pasują a jest to dla mnie idealny rozmiar I przy okazji czy wymieniając tylko koła da radę robić z tego szosę. I czy w razie w mógłbym zmienić do tego eagle manetkę klamkę na pod prostą kierownice (mobilność przedramienia). Jaki amortyzator 50-70mm wiem mógłbym wybrać rower crossowy ale potrzebuje czegoś co szybko minie z gravela na szosę i odwrotnie między 2015-2020 jeździłem grvelem nie istniejącej już marki lauf oni mieli w ofercie gravela z amortyzatorem 50-70 w zależności od kliknięcia opcji w kinfiguratorze Cytuj
Greg1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cytat czy wymieniając tylko koła da radę robić z tego szosę Nie, z grawela nie zrobisz szosy, były tu całe kilkudziesięciostronicowe wątki na temat uszosowiania grawela Cytat czy w razie w mógłbym zmienić do tego eagle manetkę klamkę na pod prostą kierownice (mobilność przedramienia). Jaki amortyzator 50-70mm wiem mógłbym wybrać rower crossowy Manetka pod prostą kierę i amortyzator - zdecydowanie potrzebujesz crossa lub mtb a nie grawela Cytuj
nardenis Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu MTB mam już prosta kiera tylko dlatego że nie mogę obrócić ręki żeby złapać baranka gdyby nie ręka to nie było by problemu a amortyzator tylko dlatego że przwyczailem się jeżdżąc laufem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi