grzech1991 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, czy ktoś z Was jeździ z chipem w giant z syncdrive2? Szukam drugi dzień, jest trochę informacji na forach: - peartune - podobno działa bez problemu z najnowszym firmware, ale mam taką informację tylko od jednego użytkiwnika i producenta - speedbox 3.3 - wydany na początku roku, podobno powinien działać bez problemu, ale fora emtb informują o blokadzie silnika, ale nie jestem w stanie ustalić czym się kończy. Jedna osoba wymieniała, ale inni pisza, że mimo blokady działa nadal - badass box - oszukuje przebieg i prędkość, a ja jednak lubię widzieć rzeczywistą, ponadto rower podobno wykrywa inne przełożenia niż 1.5 chociaż nie wiem w jaki sposób, swoim leciałem 50km/h spokojnie. Z góry dzięki Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu I to wszystko w dziale "akcesoria rowerowe" 🤣. Cytuj
szajbna Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nowy dział potrzebny "dwukołowa patologia" bo rower to napędzany jest siła mięśni 😏 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi