marekmarek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Dzień dobry W Boreasu 2 GRX mam taki suport. Chcę kupić identyczny (albo solidny zamiennik) na zapas-niech leży w pudle, ale nie mogę wyguglać tego modelu. Zakładam, ze to Shimano, bo cały pozostały osprzęt to Shimano. O co chodzi? Da się to kupić żeby ewentualnie wymienić bez nadmiernego kombinowania? Edytowane 4 godziny temu przez marekmarek Cytuj
Przecietny Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu jeśli to ta korba to tu masz link do shimano gdzie jest napisane jaki dedykowany do niej jest suport: https://bike.shimano.com/pl-PL/products/components/pdp.P-FC-RX600-10.html potem wklejasz w google i na pewno znajdzie w niejednym sklepie. Wymiana jest prosta jeśli masz odpowiednie klucze. Cytuj
kaido2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, marekmarek napisał: O co chodzi? Chodzi o suport na BSA pod HTII Do kupienia w sumie w każdym rowerowym. A co do solidnego zamiennika to Shimaniochy coś tam wytrzymują, ale Goldixy za 18 pln żyją zdecydowanie dłużej Wymiana tego łatwa, potrzebny w sumie tylko klucz pod HTII i imbus 5-ka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi