marekmarek Napisano 30 Września Napisano 30 Września (edytowane) Dzień dobry W Boreasu 2 GRX mam taki suport. Chcę kupić identyczny (albo solidny zamiennik) na zapas-niech leży w pudle, ale nie mogę wyguglać tego modelu. Zakładam, ze to Shimano, bo cały pozostały osprzęt to Shimano. O co chodzi? Da się to kupić żeby ewentualnie wymienić bez nadmiernego kombinowania? Edytowane 30 Września przez marekmarek Cytuj
Przecietny Napisano 30 Września Napisano 30 Września jeśli to ta korba to tu masz link do shimano gdzie jest napisane jaki dedykowany do niej jest suport: https://bike.shimano.com/pl-PL/products/components/pdp.P-FC-RX600-10.html potem wklejasz w google i na pewno znajdzie w niejednym sklepie. Wymiana jest prosta jeśli masz odpowiednie klucze. 1 Cytuj
kaido2 Napisano 30 Września Napisano 30 Września 2 godziny temu, marekmarek napisał: O co chodzi? Chodzi o suport na BSA pod HTII Do kupienia w sumie w każdym rowerowym. A co do solidnego zamiennika to Shimaniochy coś tam wytrzymują, ale Goldixy za 18 pln żyją zdecydowanie dłużej Wymiana tego łatwa, potrzebny w sumie tylko klucz pod HTII i imbus 5-ka 1 Cytuj
marekmarek Napisano 6 Października Autor Napisano 6 Października (edytowane) To powiedzcie mi jeszcze, czy z suportem powinienem dostać podkładki (jeśli takie w przypadku tej korby są potrzebne-RX 600 46/30) i czy podkładki to to samo co oringi :-) Ktoś w opisie podaje, że suport z oringami, ale to może oczywistość w każdym suporcie. Wymieniałem suport w starym Giancie ze dwa lata temu i, jeśli dobrze pamiętam, potrzebowałem podkładki i one były chyba w zestawie. Nie przypominam sobie oringów. Tak to jest, jak człowiek robi coś raz na kilka lat... Edytowane 6 Października przez marekmarek Cytuj
kaido2 Napisano 6 Października Napisano 6 Października Nie każdy, bo szosowe nie mają Tak chodzi o podkładki, które ktoś może brać błędnie za o-ringi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi