zekker Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 11 letni Geonaute z Deca kończy żywot (korozja styku baterii, ostatnio wyłamany jeden ząbek dekielka) i potrzebuję go czymś zastąpić. Musi mieć ant+, BT jako dodatek mile widziane na przyszłość. Musi sobie radzić z niskim tętnem, koniecznie <50, mile widziane <40. Podczas jazdy pewnie niepotrzebne ale czasem sobie zakładałem na noc i obecny potrafił pokazać nawet 38 (poprzedni miał już problemy z niskimi 50-kami). Jakby potrafił poprawnie przekazywać nierówne tętno, jakieś częstoskurcze itp. i sensownie przekazać, żeby na liczniku takie skoki były widoczne to jak najbardziej na plus. Wiadomo, wygodny i trwały, z niezbyt upierdliwą wymianą baterii (baterie najlepiej 2032, bo mam takie w innym liczniku, wadze łazienkowej - po co mnożyć sobie standardów). Widzę, że obecnie chyba wszystkie mają oddzielnie wpinanie w pasek, oddzielnie rozpinanie paska. W obecnym rozpięcie paska jest razem z wyczepieniem czujnika, więc nie trzeba się bawić oddzielnie, żeby wyłączyć urządzenie. Pamięci, apek itp. nie potrzebuję. Pytanie w czym przebierać, coś Garmina, Polara? Jakieś inne marki? Od razu uprzedzam, że zakupy z Ali mnie nie interesują. Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) H10 od Polara ma ANT+ i BT do dwóch urządzeń. Niestety jest na 3025, chociaż 2032 chyba też mu kiedyś wcisnąłem. No i pasek zapina się osobno, czujnik wpina się na zatrzaski. Sterowany jest z apki PolarFlow: Edytowane 4 godziny temu przez spidelli Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Polar H9 . H10 jest o 100 zł droższy bo posiada pamięć która i tak jest o kant pupy rozbić. Z innych , Garmina HRM Dual "zwykłego" z tej starszej jeszcze dostępnej serii . Jest w cenie H9. Oba posiadają ANT+ i Bluetooth . Pekińczyków nie polecam - Magene i IGPSport w ciągu sezonu padły. Edytowane 1 godzinę temu przez pecio Cytuj
szajbna Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Magene H303 ponad 3 lata bez problemów , tylko pasek wymieniany. ps. cena bezkonkurencyjna 😁 Edytowane 1 godzinę temu przez szajbna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi