Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

11 letni Geonaute z Deca kończy żywot (korozja styku baterii, ostatnio wyłamany jeden ząbek dekielka) i potrzebuję go czymś zastąpić.

Musi mieć ant+, BT jako dodatek mile widziane na przyszłość.
Musi sobie radzić z niskim tętnem, koniecznie <50, mile widziane <40. Podczas jazdy pewnie niepotrzebne ale czasem sobie zakładałem na noc i obecny potrafił pokazać nawet 38 (poprzedni miał już problemy z niskimi 50-kami). Jakby potrafił poprawnie przekazywać nierówne tętno, jakieś częstoskurcze itp. i sensownie przekazać, żeby na liczniku takie skoki były widoczne to jak najbardziej na plus.
Wiadomo, wygodny i trwały, z niezbyt upierdliwą wymianą baterii (baterie najlepiej 2032, bo mam takie w innym liczniku, wadze łazienkowej - po co mnożyć sobie standardów). Widzę, że obecnie chyba wszystkie mają oddzielnie wpinanie w pasek, oddzielnie rozpinanie paska. W obecnym rozpięcie paska jest razem z wyczepieniem czujnika, więc nie trzeba się bawić oddzielnie, żeby wyłączyć urządzenie.

Pamięci, apek itp. nie potrzebuję.

Pytanie w czym przebierać, coś Garmina, Polara? Jakieś inne marki?
Od razu uprzedzam, że zakupy z Ali mnie nie interesują.

Napisano (edytowane)

H10 od Polara ma ANT+ i BT do dwóch urządzeń. Niestety jest na 3025, chociaż 2032 chyba też mu kiedyś wcisnąłem. No i pasek zapina się osobno, czujnik wpina się na zatrzaski. 

Sterowany jest z apki PolarFlow:

H10zrzut.thumb.png.5fbba3d0aab448c64a84ee477751a289.png

Edytowane przez spidelli