Gość Ewa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Jestem przed wyborem zakupu roweru. Zależy mi na lekkim rowerze. Myślę o specialized sirrus x 3.0. Czy mógłby ktoś ewentualnie polecić coś innego lepszego w cenie do 4 tys. zł. Waga do 11,5 kg Cytuj
0 Wojcio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Żona i ja ujeżdżamy Mariny DSX (1 i 2) i jesteśmy zadowoleni. Szczególnie 2 jest godny polecenia. Ale cena… widzę, że sam Spec sprzedaje Sirrusa X w przecenie. . Cytuj
0 Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu Polygon Path F4 - jeśli może być sztywny widelec i korba z 48 zębami nie będzie za twarda (pojęcie względne - zależy kto, jak i gdzie jeździ). Typowy cross z amortyzatorem może ważyć więcej niż 11.5 kg (w większości przypadków tak będzie)... Ewentualnie Cube Nulane Pro i Polygon Heist X7. Właściwie kolejność powinna być odwrotna, ale nie chce mi się zmieniać Przed zakupem dobrze by było się przymierzyć i przejechać. Cytuj
0 StrayRider Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pytanie jeszcze jak ten rower ma być użytkowany, np. codzienne jazda po mieście i okolicy, dojazd do pracy, czy jakieś dłuższe wycieczki? Nieraz jest lepiej wybrać rower "lepiej dopasowany do siebie i przeznaczenia", niż ten "najlepszy w cenie". Dwie propozycje do porównania: KELLYS Soot 20 MARIN Fairfax 3 Cytuj
Pytanie
Gość Ewa
Jestem przed wyborem zakupu roweru. Zależy mi na lekkim rowerze. Myślę o specialized sirrus x 3.0. Czy mógłby ktoś ewentualnie polecić coś innego lepszego w cenie do 4 tys. zł. Waga do 11,5 kg
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi