magda1626 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jaki rower polecacie do jazdy 50% asfalt/30% szutrówki/20% las ? Rozważam : -Unibike Zethos -Merida Crossway 300 Mega podobał mi się Marin DSX 2, a jeszcze bardziej DSX FS, ale nie jestem pewna . Do tej pory jeździłam na poczciwym wołku Kross Trans Atlantic, ale potrzebuję jednak czegoś szybszego, lżejszego, sportowego ale nadal wygodnego, bo ścigać się nie będę Jakie Wasze zdanie? EDIT : Przymierzyłam Vipera - odpada - rower prawie miejski :- ) Również DSX FS - myślę, że moje nadgarstki i kręgosłup nie podziękowałyby mi za ten rower po kilku kilometrach w lesie Poza tym, faktycznie tzreba się na nim jakby bardziej położyć, co nie do końca mi odpowiada. ZETHOS - bomba - w zasadzie numer 1. Później wsiadłam na Meridę 300, jest prawie identycznie wygodna, ale jednak tańsza niż Zethos .... I tu mam teraz dylemat.... Nie udało mi się niestety nigdzie upolowac Rove 1. POmocy!:=) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi