Wojcio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Może ktoś z Was kojarzy sklep z takimi rowerami albo model możliwie niedrogiego miejskiego roweru na pasku. Napaliłem się na promocję Canyona, bo za 4500PLN bym kupił, ale są tylko małe, a mam 187cm. Moje wymagania to pasek, hydrauliczne hamulce, oświetlenie na dynamo i dobre błotniki. Do tego pozycja w miarę pochylona, widelec może być całkiem sztywny. Widzę sporo modeli w okolicy 7000, ale to już powyżej progu bólu. Na trasę, jaką mam do nowego biura, to nawet singiel by się nadał. Obecnie mam rower bez błotników, bez oświetlenia, z zewnętrzną przerzutką - jazda w ładny dzień jest super przyjemna, ale idzie jesień… strasznie teraz żałuję, że po zakupie tego „fitnessa” sprzedałem starego mieszczucha. Dużo nie dostałem, a teraz byłby super (nie był na pasku, ale miał 100% osłonę łańcucha). Cytuj
kazafaza Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu Mam e-grata na pasku, z mega błotnikami (możliwość podpięcia sakwy), jedynie dynama ni ma. Znakomita większość elektryków czerpie światło z baterii głównej - a jednak dymano miałoby sens! Chwytaj linkę do galerii oraz do tematu, gdzie sprzedałem bliźniaka, jak się spodoba to dawaj na PRIV: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi