Dawid10 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, jak w tytule mojego posta szukam obecnie nowej szosy. Na co dzień jeżdżę na rowerze XC, a w przeszłości miałem też enduro. W przyszłym roku planuje więcej skorzystać z szosy i zahaczyć o start w triathlonie stąd zakup nowego roweru. Rower to nie jest moja główna zajawka, więc nie szukam sprzętu na całodniowe wyjazdy. Raczej 1-2h szybkie przejażdżki tak jak to ma miejsce obecnie. Mam w garażu stary rower szosowy (sprzed 20 lat) w rozmiarze 51, na archaicznym osprzęcie i na oponie 28, który czuje, że jest za mały... Obecnie szukam czegoś na oponę 30, rozmiar 52-53 z tego co mierzyłem kilka rowerów. Co jest warte uwagi? Kupować nowy czy używany? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i propozycje. Cytuj
Chociemir Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jeśli nowy to trochę dołożyć i np. https://www.giant-bicycles.com/pl/tcr-advanced-disc-1-2024 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi