szymonVX Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć W ostatnim czasie okazało sie że moja Indiana X-cross 5.0 M23 już ledwo zipie. W ciągu miesiąca 2x połamane szprychy. Chłopaki w serwisie zrobili ale dali jasno do zrozumienia że koło sie kończy, będą wydatki i trzeba przeliczyć czy jest sens inwestować. Sezonowo jeżdżę dużo. Co prawda nie dojeżdżam do pracy ale co kilka dni trasy po 20-50km. Zdecydowałem że pora na przesiadkę na MTB. I to najlepiej taki w który nie będzie żal inwestować. W zeszłym roku polatałem jeden dzień na KTM Chicago w rozmiarze XXL, mega spodobał mi sie ten rower ale chyba jednak w tym budżecie to płace tylko za napis na ramie(i za zaje3isty kolory). Wczoraj przejechałem sie Superiorem XC 889 w rozmiarze 22cale, tez świetne wrażenia. Próbowałem tez wersje XC 879 i też fajny sprzęt. Przyznam że Sup ma nudną kolorystykę ale wydaje sie lepiej wyposażony niż taki KTM czy CUBE (w obu tych przypadkach bardzo design i kolory) Coś jeszcze doradzicie? 188cm wzrostu 95-105kg wagi Cytuj
StrayRider Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W tym budżecie to SUPERIOR XC 889 faktycznie wygląda w porządku: -napęd 2x11 + dobry osprzęt; -osie niestety na QR - do sztywnych osi trzeba byłoby coś dołożyć do ceny; Jakaś alternatywa: KROSS LEVEL 6.0 JEALOUS AL 8.0 Cytuj
keltu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) https://www.bike-discount.de/de/radon-jealous-al-6.0-1 1x11 (przyjmie blat 36T), powietrzny Judy Silver z manetką blokady, taper, sztywne osie, ok 2900 z wysyłką. Edytowane 2 godziny temu przez keltu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi