szamysz83 Napisano Sobota o 17:49 Napisano Sobota o 17:49 Nadeszła wiekopomna chwila, i muszę zmienić ogumienie. Jak do tej pory (kilka dobrych lat) jeździłem na zestawie Continentala, takim klasyku czyi Race King tył, Cross King z przodu. Zestaw o szerokości 2.2 Jeżdzę głównie po lesie, po piachach korzeniach etc. jak to w lesie. W sezonie obskoczę kilka maratanów. Czasami jakimś asfaltem, szutrem też mi się zdarzy pojeździć Biorę pod uwagę w zestawie Vittorię Mezcal i Barzo, Wolfpack Race i Speed. Przeglądakąc sobie internety widziałem też Maxxis'a Rekon Race - domyślam się że jako opona napędowa się sprawdzi. A co do kompletu od Maxxisa sprawdziło by się na przód? Ktoś jeździ może na takim zestawie? Cytuj
Greg1 Napisano Niedziela o 18:21 Napisano Niedziela o 18:21 Albo zwykły Recon bez Race. Mam teraz na tyle i przodzie Recon Race ale mam też Recona na przód jakby co, myślałem, że założę na jesień-zimę, na błoto, itp. ale jakoś mało zimą jeździłem na mtb, więcej na grawelu i nie zakładałem Recona na przód Cytuj
szamysz83 Napisano Niedziela o 19:18 Autor Napisano Niedziela o 19:18 No właśnie Rekon bez Race No różnice są między tymi oponami. Ewidentnie zwykły Rekon założył bym na przód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi