Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

trekkingowy dla starszego mężczyzny na działkę 🙂

Znalazłem coś takiego:
https://pgbikes.pl/rowery-trekkingowe/2782-9912-rower-kross-pg-pulser-tr-20-meski-2025.html#/227-atrybuty_kolory-czarny_srebrny_polysk/811-rozmiary_ram-m_19_28_168_180_cm_wzrostu_

Warto dopłacać np. do Kross Trans 3.0? A może coś innego w podobnych pieniądzach?

Musi być bagażnik 🙂

Edytowane przez artur_
Napisano (edytowane)

Dobrze kolega  wyżej prawi, jak musisz taniej to nawet senatore V2  będzie lepszy od tych na wolnobiegach.

Względnie Spartacus premier 3.0

Dla osoby nie mającej dwóch lewych rąk do rowerodłubania, zawsze lepszą opcją będzie zakup roweru crossowego i dołożenie na własną rękę bagażnika/ błotników i co tam jeszcze chcesz   np do takiego kandsa canavaro

Edytowane przez Pablo59
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Okay to teraz:

Spartacus premier 3.0 vs senatore V2

?

Senatore v3  już za drogi i nie wiem czy aż tyle bajerów dla dziadka potrzebne 🙂

Dla mnie z wyglądu chyba Spartacus. Części dostępne w razie czego?

Edytowane przez artur_
Napisano

No właśnie napisz ile mniej więcej lat ma ten dziadek, bo mój sąsiad był dziadkiem przed 40. Określenie że dla starszego człowieka też jest nieprecyzyjne. Jak sprawny i ile ma na tą działkę - dopiero wiedząc to można coś skutecznie doradzić.