Xzc Napisano Poniedziałek o 12:33 Napisano Poniedziałek o 12:33 Witam, Szukam paddingu tego przedniego na czoło do kasku jakkly hde od uvexa, orientuje się ktoś czy istnieje w ogóle możliwość zakupu tej gąbki ? Jeśli tak prosiłbym o podesłanie linku bo nie mogę nić znaleźć. Cytuj
Maciorra Napisano Poniedziałek o 13:04 Napisano Poniedziałek o 13:04 Jeśli nie ma w żadnym znanym i nieznanym sklepie możesz spróbować napisać do Uvexa: https://uvex.com.pl/kontakt-z-nami Kilka lat temu miałem taki sam problem z jakimś starszym modelem kasku, zapytałem ich przez maila, skądś wygrzebali zestaw zapasowych gąbek i mi sprzedali. Widziałem też gdzieś zestawy uniwersalne na zasadzie "może coś się dopasuje", ale jeśli ta wkładka ma jakiś fikuśny kształt to wiadomo, że może być trudniej. Cytuj
kipcior Napisano Poniedziałek o 17:04 Napisano Poniedziałek o 17:04 Poszukaj sobie czegoś takiego: EFFETTO MARIPOSA OctoPlus Kit. Od lat tego używam, świetny zestaw i możesz sobie też wyciąć to co chcesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi