amatorkolarstwa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Wzrost 169 waga 72 Postanowiłem jednak wziąć gravela zamiast szosy, zależy mi na 2 blatach, coś lepszego od krossa eskera 8.0 się znajdzie w tej cenie? Nie ukrywam, że oprócz samego osprzętu zależy mi też na wyglądzie Cytuj
Greg1 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Skąd mamy wiedzieć co Ci się podoba? Mi np. Podobają się Cube i Rose, innym Bianchi w miętowym malowaniu. Podaj jakiś przykład chociaż, tematów tego typu jest mnóstwo ciągle wałkowanych, więc wstępnej selekcji sam możesz dokonać Cytuj
amatorkolarstwa Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu rose backroad ff ale on jest raczej poza budżetem Cytuj
Greg1 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) No to trzeba zwiększyć budżet i spełnić marzenie bo obawiam się, że za 8k zł nic podobnego nie kupisz... A jakieś bardziej przyziemne przykłady? Edytowane 9 godzin temu przez Greg1 Cytuj
chrismel Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ten jest fajny: https://www.rosebikes.pl/p/rose-backroad-ff-classified-2x12-2715323?product_shape=Supersonic+Grey Jeszcze Ci zostanie ponad 2000 na jakieś ciuchy albo inne gadżety. No i w promocji. Zawsze 3 stówki w kieszeni. Cytuj
nossy Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @Greg1...dla sprostowania to kolor celeste, a nie jakiś tam miętowy😀. @chrismel...mi się otworzył link za 6k euro. @amatorkolarstwa...8k to w większości budżet startowy karbonowego gravela. Są krossy, romety, czsami jakies rondo sie przytrafi. Obadaj jeszcze Canyona, ale w tym budżecie to nie ma pola na wybrzydzanie...a kross akurat ma bardzo poprawne ramy (carbonda chyba) Cytuj
Greg1 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @nossy prawdziwy mężczyzna rozpoznaje tylko podstawowe kolory więc dla mnie to i tak jest zielony Autor wątka nie napisał w jakiej walucie, tylko, że 8000, więc... 1 Cytuj
chrismel Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, nossy napisał: mi się otworzył link za 6k euro Ale kolega nie pisał nic o walucie tylko o kwocie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi