amatorkolarstwa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Wzrost 169 waga 72 Postanowiłem jednak wziąć gravela zamiast szosy, zależy mi na 2 blatach, coś lepszego od krossa eskera 8.0 się znajdzie w tej cenie? Nie ukrywam, że oprócz samego osprzętu zależy mi też na wyglądzie Cytuj
Greg1 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Skąd mamy wiedzieć co Ci się podoba? Mi np. Podobają się Cube i Rose, innym Bianchi w miętowym malowaniu. Podaj jakiś przykład chociaż, tematów tego typu jest mnóstwo ciągle wałkowanych, więc wstępnej selekcji sam możesz dokonać Cytuj
amatorkolarstwa Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu rose backroad ff ale on jest raczej poza budżetem Cytuj
Greg1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) No to trzeba zwiększyć budżet i spełnić marzenie bo obawiam się, że za 8k zł nic podobnego nie kupisz... A jakieś bardziej przyziemne przykłady? Edytowane 6 godzin temu przez Greg1 Cytuj
chrismel Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ten jest fajny: https://www.rosebikes.pl/p/rose-backroad-ff-classified-2x12-2715323?product_shape=Supersonic+Grey Jeszcze Ci zostanie ponad 2000 na jakieś ciuchy albo inne gadżety. No i w promocji. Zawsze 3 stówki w kieszeni. Cytuj
nossy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @Greg1...dla sprostowania to kolor celeste, a nie jakiś tam miętowy😀. @chrismel...mi się otworzył link za 6k euro. @amatorkolarstwa...8k to w większości budżet startowy karbonowego gravela. Są krossy, romety, czsami jakies rondo sie przytrafi. Obadaj jeszcze Canyona, ale w tym budżecie to nie ma pola na wybrzydzanie...a kross akurat ma bardzo poprawne ramy (carbonda chyba) Cytuj
Greg1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @nossy prawdziwy mężczyzna rozpoznaje tylko podstawowe kolory więc dla mnie to i tak jest zielony Autor wątka nie napisał w jakiej walucie, tylko, że 8000, więc... 1 Cytuj
chrismel Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, nossy napisał: mi się otworzył link za 6k euro Ale kolega nie pisał nic o walucie tylko o kwocie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi