Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Odezwał się we mnie eko zew i pomyślałem, że napiszę na forum zanim walne je w kosz. Mam dwa komplety, czyli 2x przód i 2x tył hamulców hydraulicznych z demontażu z dwóch Kellysów Marc 90 (rowerki 24 cale), trzy z nich na pewno przyzwoicie hamowały, czwarty coś słabiej, ale nawet nie przyglądałem się czemu. Klamki mocno zrysowane, ale zaciski ładne. Mówimy o komplecie zdemontowanym prosto z roweru bez rozszczelniania, czyli klamki - przewód - zacisk. Zakładam nowe shimanuchy, pomyślałem, że może komuś by się to przydało? Oddam za dobre piwko za kłopot + wysyłkę. Albo odbiór własny w Rzeszowie

Napisano

Servuss,

Z chęcią przytulę jeden komplet.  Zaraz wystosuję prywatę po szczegóły.

Z góry dziękuję serdecznie!

POZDRo-:ver

Napisano

No i wtopa, bo przepisałem z katalogu internetowego, że to promax. A przy pakowaniu dla kolegi się okazało, że to Tektro auriga. 

nie mniej jednak gratuluje zakupu za 5 zł oraz informuje, że został jeszcze jeden komplet :D

• +1 pomógł 1
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...