bart50 Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca Witam, Wątków na akcesoriach jest multum i przynajmniej ja nie dokopałam się do wiedzy. Planuję zakupić lekki bagażnik Trek Lightweight i chciałbym dołożyć zamykanie sprężynowe. Czy ktoś przrabiał adaptery i może coś doradzić? Podobno nie są zbyt stabilne https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/części-rowerowe/akcesoria-do-rowerów/bagażniki-rowerowe/trek-lightweight-rear-rack/p/42060/ Cytuj
bart50 Napisano 3 Czerwca Autor Napisano 3 Czerwca Przychodzi mi jeszcze do głowy, że można rozciąć tylną poprzeczkę i całość powinna zachować sztywność na codzienne jazdy do 3 kg bagażu. Cytuj
WaGiant Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca (edytowane) Chcesz kupić bagażnik za ok 200zł żeby go potem zniszczyć ( rozciąć) ? Proponuję zamiast sprężyny gumy albo bagażnik fabrycznie wyposażony w sprężyny. Można też kupić jakąś torbę na bagażnik albo sakwę . Edytowane 3 Czerwca przez WaGiant 3 Cytuj
bob555 Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Zacisk sprężynowy bagażnika Bontrager MIK - Trek Bikes (PL) Trek-Diamant MIK Rear Rack - Trek Bikes (PL) Racktime Polo Rear Rack - Trek Bikes (PL) Racktime Polo Snapit Rear Rack with Spring Clip - Trek Bikes (PL) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi