Thomass13 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Hej czy ktoś wie jak to draństwo wyciągnąć żeby się dostać do łożysk? Chciałem dołożyć smaru pod te encapy tylko nie chce to wyjść. Ani z jednej i z drugiej strony. Miałem novateca na qr 5 tutaj beż problemu je demontowalem. Cytuj
cervandes Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Szarp, za mało siły. Ja ostatnio sobie sprawiłem taki tool do encapów i nim bez kaleczenia się łatwo rozprawić: Cytuj
cervandes Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @wr81 - nie, Newman Endcap Tool 2 Ale pasuje raczej do wszystkiego, bo ma kilka schodków od wewnętrznej strony - pasuje na wiele rozmiarów endcapów. Cytuj
Thomass13 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Mam rozumieć że trzeba dobrze pociągnąć i powinno to wyskoczyć? Dobra coś będę kombinował w takim razie. Cytuj
cervandes Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Widziałem też patent z cybantem. Zakładasz taką opaskę zaciskową metalową przez dętkę na endcap i to dopiero rwiesz - wszystko po to aby nie niszczyć anody. Cytuj
DyktaTusek Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu w imadło przez deseczki i lekkie uderzenie w koło, to poza imdłem w rękach najtaniej ;-), tylko uwaga by nie pogubić zwłaszcza sprężynek, lubią gdzieś przy tym polecieć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi